Νέος προπονητής την Τρίτη

Ο Νίκος Παντέλης είναι από τους προπονητές που δέχθηκαν κρούση για να αναλάβουν την τεχνική ηγεσία της Καλλιθέας σε αυτή τη δύσκολη στιγμή. Ο Νίκος Παντέλης είναι από τους προπονητές που δέχθηκαν κρούση για να αναλάβουν την τεχνική ηγεσία της Καλλιθέας σε αυτή τη δύσκολη στιγμή.

Ο Γιώργος Κορακάκης είχε ανακοινωθεί Χριστούγεννα και ο νέος τεχνικός της Καλλιθέας αναμένεται τις ημέρες του Πάσχα.

[googlead][/googlead]

Ανήμερα τα Χριστούγεννα είχε γίνει η ανακοίνωση της συνεργασίας της Καλλιθέας με τον Γιώργο Κορακάκη και τώρα πάλι μέσα στις γιορτές η διοίκηση της αθηναϊκής ομάδας ψάχνει προπονητή. Η διαβεβαίωση που έχουν πάρει οι ποδοσφαιριστές είναι πως την Τρίτη του Πάσχα που θα επιστρέψουν στο γήπεδο, θα υπάρχει νέος τεχνικός για να μη χαθεί καθόλου χρόνος σε αυτή την αντεπίθεση σωτηρίας της ομάδας.

Η αναστάτωση που έχει δημιουργηθεί από όσα ακολούθησαν την αναμέτρηση της Καλλιθέας με τον Απόλλωνα στη Λάρισα και την ήττα με 4-3 θέλουν να μην επηρεάσει αγωνιστικά την ομάδα και γι' αυτό τον λόγο μίλησαν άμεσα μέλη της διοίκησης στους ποδοσφαιριστές. «Όποιος μείνει, θα σπάει τα πόδια του στα ματς που απομένουν. Όποιος δεν θέλει, να έρθει να λύσει το συμβόλαιό του», ήταν το μήνυμα που εστάλη στην ομιλία που έγινε τη Μεγάλη Πέμπτη.

Ανάμεσα στους υποψήφιους είναι ο Νίκος Παντέλης, στον οποίο έχει γίνει κρούση και, φυσικά, υπάρχει η δυνατότητα να αναλάβει άμεσα, αφού πλέον οι υποχρεώσεις του στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής ολοκληρώθηκαν. 

Last modified onΣάββατο, 07 Απρίλιος 2018 16:39

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep