Πρέσινγκ σε Παντέλη

Επαφές της Καλλιθέας με τον Νίκο Παντέλη για ύστατη προσπάθεια παραμονής. Σενάριο και για Καραδήμο.

[googlead][/googlead]

Η διαφορά από τη ζώνη παραμονής εκτοξεύτηκε στους 12 πόντους για την Καλλιθέα. Οι πιθανότητες σωτηρίας είναι πλέον μόνο μαθηματικές, όμως η διοίκηση επιδιώκει να κλείσει άμεσα το θέμα προπονητή μετά την παραίτηση του Γιώργου Κορακάκη και έχει στραφεί σε έναν παλιό γνώριμο.

Σύμφωνα με πληροφορίες του FL News, έχουν ήδη γίνει επαφές με τον Νίκο Παντέλη, ο οποίος εργάστηκε φέτος στον Διαγόρα Ρόδου στη Γ' Εθνική. Η σεζόν εκεί ολοκληρώθηκε, με τους «κυανέρυθρους» να τερματίζουν 3οι στον όμιλό τους. Οι «κυανόλευκοι» προσπαθούν να πείσουν τον έμπειρο τεχνικό να γυρίσει στην αθηναϊκή ομάδα και να γίνει μία ύστατη προσπάθεια σωτηρίας.

Με δεδομένη, βέβαια, τη βαθμολογική θέση στην οποία βρίσκεται η Καλλιθέα είναι αβέβαιο αν ο Παντέλης δεχτεί να αναλάβει, κάτι που θα ξεκαθαρίσει εντός των ημερών. Υπενθυμίζεται ότι στην Καλλιθέα έχει δουλέψει τις σεζόν 2007-08, 2011-13 και 2014-16.

Σενάρια θέλουν την Καλλιθέα να έχει στη λίστα και τον Λουκά Καραδήμο. Ο 43χρονος που έχει υπηρετήσει την αθηναϊκή ομάδα, τόσο ως ποδοσφαιριστής, όσο και ως προπονητής, έκλεισε φέτος τη σεζόν στην Προοδευτική. Τη σεζόν 2015-16, μάλιστα, είχε οδηγήσει τους «κυανόλευκους» στην 7η θέση στο πρωτάθλημα.

Last modified onΠέμπτη, 05 Απρίλιος 2018 00:44

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep