Κορακάκης: «Δεν συνεχίζω»

Παρελθόν από τον πάγκο της Καλλιθέας αποτελεί ο Γιώργος Κορακάκης όπως δήλωσε μετά την ήττα (4-3) από τον Απόλλωνα Λάρισας.

[googlead][/googlead]

Το 15ο ματς στην Καλλιθέα ήταν και το τελευταίο για τον Γιώργο Κορακάκη στην άκρη του πάγκου της. Ο 42χρονος προπονητής μετά το τέλος του αγώνα με τον Απόλλωνα Λάρισας και την ήττα με 4-3 δήλωσε ότι δεν συνεχίζει, αφού δεν μπορεί να προσφέρει κάτι παραπάνω. Αναλυτικά είπε:

«Δεν θέλω να ασχοληθώ με το αγωνιστικό κομμάτι. Μόνο πρέπει να πω πως αυτοκτονήσαμε. Θέλω να σας πω πως δεν θα συνεχίσω στην ομάδα της Καλλιθέας. Κάναμε μία προσπάθεια από τον Ιανουάριο που ανέλαβα και ξέροντας τις συνθήκες και αγωνιστικά και εξωαγωνιστικά όπως σε πολλές ομάδες της Football League. Αυτή τη στιγμή, όμως αισθάνομαι πως δεν μπορώ να προσφέρω κάτι παραπάνω.

Οφείλω να πω πως τα παιδιά δούλεψαν πάρα πολύ όλο αυτό το διάστημα και προσπάθησαν. Υπήρξαν οριακά παιχνίδια που η ομάδα μας ήταν καλύτερη και αυτό ψυχολογικά έχει κοστίσει. Να ευχαριστήσω τους παίκτες μου και το γενικό αρχηγό κ. Γιαννόπουλο που ήταν συνέχεια δίπλα μας.

Μέσα από τη καρδιά πρέπει να πω στην ομάδα να μην τα παρατήσει και λέω πολλά πράγματα που είναι αλήθεια. Όπως έκανε από το πρώτο παιχνίδι έως τώρα να κρατήσει ψηλά το κεφάλι και να παλέψει όλα τα ματς. Η Καλλιθέα είναι μία ιστορική ομάδα και θα βρει το δρόμο της».

Για τη φάση του πέναλτι:

«Εμείς ούτε διαμαρτυρόμαστε ποτέ ξεκινώντας δηλώσεις για διαιτησίες. Θεωρώ πως είναι πέναλτι, αλλά έχει μικρή σημασία».

Last modified onΠέμπτη, 05 Απρίλιος 2018 03:23

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep