«Δεν ήμαστε ανταγωνιστικοί»

Η Καλλιθέα δεν ήταν ανταγωνιστική στο παιχνίδι κόντρα στον Απόλλωνα Πόντου, σύμφωνα με τον Γιώργο Κορακάκη.

[googlead][/googlead]

Ο Έλληνας τεχνικός υποστήριξε πως η Καλλιθέα «πέταξε» ένα ημίχρονο και τόνισε πως αυτό που μετράει είναι η ουσία, κάτι που δεν είχε στο ματς η ομάδα του. Το FL News ήταν συνέντευξη Τύπου στο Ελ Πάσο και σας μεταφέρει τα όσα είπε ο Γιώργος Κορακάκης μετά την εντός έδρας ήττα (1-0) από τον Απόλλωνα Πόντου:

«Σήμερα δεν ήταν καλό αποτέλεσμα για εμάς. Με τον τρόπο που ήρθε στην τελευταία φάση. Στο πρώτο ημίχρονο, η ομάδα δεν έδειξε ότι είναι ανταγωνιστική, αφήσαμε να περάσει ένα ημίχρονο, πράγμα που δεν επιτρέπεται για εμάς που είμαστε σε αυτή τη θέση. Στο δεύτερο ημίχρονο, πιέσαμε, δεν καταφέραμε να βρούμε τέρμα και ουσιαστικά σε μία φάση χάσαμε το παιχνίδι. Σίγουρα τα πράγματα δυσκολεύουν, γίνονται πολύ δύσκολα. Η ομάδα πρέπει να συνεχίσει, ψηλά το κεφάλι, ό,τι και να γίνει από εδώ και πέρα και όσο υπάρχουν ελπίδες πρέπει να τις κυνηγήσει».

Ποιο είναι το μεγαλύτερο πρόβλημα της Καλλιθέας όσον αφορά το γκολ:

«Είναι πολλά θέματα. Ειδικά στο αγωνιστικό κομμάτι . Τη διαφορά κάνουν κάποιοι παίκτες. Χωρίς να θέλω να μειώσω κανέναν από τους ποδοσφαιριστές μας. Τα παιδιά προσπαθούν πάρα πολύ. Σήμερα, δεν είχαμε ξεκάθαρες ευκαιρίες που είχαμε σε άλλα παιχνίδια, αλλά η ουσία είναι αυτή που μετράει».

Last modified onΚυριακή, 01 Απρίλιος 2018 18:43

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep