Χωρίς επιστροφή...

Η Καλλιθέα καλείται να κάνει την υπέρβαση απέναντι στον ΟΦΗ. Εκτός Ταλέντο, Ντιακιτέ, Θεοδωράκης.

[googlead][/googlead]

Τις οκτώ αγωνιστικές χωρίς νίκη έχει συμπληρώσει η Καλλιθέα, γι' αυτό και βλέπει τη ζώνη σωτηρίας από απόσταση 8 βαθμών. Το Σάββατο (17/03, 15:00 ΕΡΤ3) στην αυλαία της 22ης αγωνιστικής υποδέχεται τον ΟΦΗ των οκτώ διαδοχικών τριπόντων, οπότε θα πρέπει να κάνει την υπέρβαση αν θέλει να μείνει στην κατηγορία.

Με έξι ματς να απομένουν στο «Ελ Πάσο» χωρίς να υπολογίζεται το άνευ αγώνα τρίποντο απέναντι στον Αχαρναϊκό, οι «κυανόλευκοι» γνωρίζουν ότι πρέπει να τα δώσουν όλα για την επικράτηση. Οι απουσίες, βέβαια, αυξάνουν τον βαθμό δυσκολίας.

Ο τεχνικός, Γιώργος Κορακάκης, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του FL News, απέκλεισε τον Αλεχάντρε Ταλέντο (είναι ανέτοιμος και δύσκολα θα προσφέρει άμεσα), όπως επίσης τον τραυματία γκολκίπερ, Θεοδωράκη. Στην αποστολή της Καλλιθέας δεν συμπεριλήφθηκαν ακόμα ο τιμωρημένος Ντιακιτέ και οι Κόττας, Τουρούκης, Βαλμάς, Μήλιος, Καρβουνίδης, Γεωργόπουλος, Ντούνγκα.

Αντίθετα, επιστρέφουν οι Καντέ, Μάκο από τιμωρία, όπως και ο αρχηγός, Αλέξανδρος Σμυρλής που ξεπέρασε την ίωση που τον είχε ταλαιπωρήσει.

Η αποστολή: Κουτογλίδης, Πασάι, Βασιλείου, Πολίντορο, Συριόπουλος, Ζεζάι, Καντέ, Μίγγος, Χοτζάλι, Μάκο, Σμυρλής, Τζιτζικαλάκης, Παυλής, Γλυνός, Τσατσόπουλος, Σμυρλής, Ταμπάκης, Ζυγκερίδης, Παπαγγελής, Γκέτσι.

Last modified onΣάββατο, 17 Μάρτιος 2018 00:05

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep