Η επιστροφή του «ασώτου»!

Για πρώτη φορά μετά τον Δεκέμβριο ο Αλεχάντρε Ταλέντο συμμετείχε σε προπόνηση της Καλλιθέας - δύσκολα ο Θεοδωράκης με ΟΦΗ.

[googlead][/googlead]

Υστερα από τρεις μήνες επιστρέφει ο «άσωτος» Αλεχάντρε Ταλέντο στην Καλλιθέα. Ο Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός έκανε ατομικές προπονήσεις τις τελευταίες 15 μέρες στο «Ελ Πάσο» υπό την εποπτεία του γυμναστή Χρήστου Τσαγκαρούλη για να βελτιώσει τη φυσική του κατάσταση και την Τετάρτη 14 Μαρτίου επανεντάχθηκε στο ομαδικό πρόγραμμα. Μάλιστα, ο Γιώργος Κορακάκης τον χρησιμοποίησε και στο δίτερμα κάτι που σημαίνει ότι ο παίκτης υπολογίζεται για τη συνέχεια του πρωταθλήματος.

Θυμίζουμε ότι η σχέση του με την ΠΑΕ δοκιμάστηκε, όταν επέλεξε να μην επιστρέψει από την εορταστική (χριστουγεννιάτικη) άδεια και μάλιστα είχε θυροκολληθεί και εξώδικο στην πόρτα του σπιτιού όπου διαμένει.

Επιστρέφοντας στη Ελλάδα καθυστερημένα ψάχτηκε για μεταγραφή, ωστόσο δεν βρέθηκε άκρη και παρέμεινε στο ρόστερ της Καλλιθέας. Κι επειδή η ομάδα δεν έχει σκοράρει επί 706' λεπτά στη Football League και βρίσκεται στο -8 από τη σωτήρια 12η θέση, αποφασίστηκε να ενεργοποιηθεί ξανά η λύση του Ταλέντο δίνοντάς του συγχωροχάρτι για τα πειθαρχικά παρπατώματα του παρελθόντος. Η τελευταία συμμετοχή του 22χρονου Βραζιλιάνου στο πρωτάθλημα (6 αγώνες, 2 γκολ) καταγράφηκε στις 17 Δεκεμβρίου στην ήττα 0-1 από τον Απόλλωνα Λάρισας.

Από κει και πέρα στο πρόγραμμα της προπόνησης (που φιλοξενήθηκε στο Δημοτικό Στάδιο) δεν μετείχε ο λαβωμένος τερματοφύλακας Χρήστος Θεοδωράκης και εκτιμάται ότι δύσκολα θα προλάβει τον αγώνα του Σαββάτου με τον ΟΦΗ στο «Ελ Πάσο» (17/3, 15:00, ΕΡΤ3). Το ίδιο ισχύει και για τον Νίκο Μήλιο που περιορίστηκε σε ατομικό πρόγραμμα. Από την άλλη επανέρχεται από τιμωρία καρτών ο Μπραϊμά Καντέ, αλλά θα απουσιάσει ο δηλωμένος να εκτίσει ποινή Ντρίσα Ντιακιτέ.

Last modified onΤετάρτη, 14 Μάρτιος 2018 12:57

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep