«Γκάζια» Κορακάκη

Έντονες παρατηρήσεις του τεχνικού της Καλλιθέας, Γιώργου Κορακάκη στους παίκτες του. Πού εκτίει ο Ντιακιτέ.

[googlead][/googlead]

Η κλεψύδρα αδειάζει στην Καλλιθέα και η διαφορά από τη ζώνη σωτηρίας αντί να μειώνεται, αυξάνεται. Η αθηναϊκή ομάδα βρίσκεται στο -8 από τη 12η θέση και αν θέλει να κερδίσει θέσεις στη βαθμολογία, οφείλει να κάνει την υπέρβαση και να μαζέψει βαθμούς. Στην προπόνηση της Τρίτης (13/03), λοιπόν, ο τεχνικός, Γιώργος Κορακάκης «γκάζωσε» τους παίκτες του.

«Σας νοιάζει μόνο η συμμετοχή και όχι η ομάδα», είπε, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του FL News, ο προπονητής των «κυανόλευκων» στους ποδοσφαιριστές, αφού έχει διαπιστώσει ότι ορισμένοι αντιδρούν με τον χρόνο συμμετοχής τους. Ο ίδιος, πάντως, μετέφερε ότι είναι διατεθειμένος να συνεχίσει μόνο με όσους συμμορφωθούν.

Στον αγώνα του Σαββάτου (17/03) με τον ΟΦΗ ο Κορακάκης αναμένεται να δίνει εντολές από την εξέδρα έπειτα από την αποβολή του στον αγώνα με τη Δόξα Δράμας. Παράλληλα, το ρεπορτάζ του FL News αναφέρει ότι δεν θα έχει στη διάθεσή του τον Ντρίσα Ντιακιτέ. Ο αμυντικός της Καλλιθέας συμπλήρωσε επτά κίτρινες και θα εκτίσει την ποινή του απέναντι στους Κρητικούς και με τον Απόλλωνα Λάρισας εκτός έδρας για την 25η στροφή.

Οι Μάκο, Καντέ εξέτισαν τις ποινές τους και θα είναι διαθέσιμοι, όπως και ο Σμυρλής που προπονήθηκε κανονικά την Τρίτη (13/03). Ο Θεοδωράκης ακολουθεί θεραπεία και η συμμετοχή του θα ξεκαθαρίσει εντός των ημερών. Υπενθυμίζεται ότι ο νεαρός γκολκίπερ αντικαταστάθηκε πριν την έναρξη της αναμέτρησης με τη Δόξα Δράμας.

Last modified onΤετάρτη, 14 Μάρτιος 2018 00:27

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep