Η ατυχία και τα 706' χωρίς γκολ

Ο Γιώργος Κορακάκης αποβλήθηκε στη Δράμα και χρειάστηκε το κινητό τηλέφωνο για να δίνει κατευθύνσεις Ο Γιώργος Κορακάκης αποβλήθηκε στη Δράμα και χρειάστηκε το κινητό τηλέφωνο για να δίνει κατευθύνσεις

Ο τραυματισμός στο ζέσταμα του Θεοδωράκη, η αποβολή του Κορακάκη και τα 706 λεπτά της Καλλιθέας χωρίς γκολ - κάρτες ο Ντιακιτέ.

[googlead][/googlead]

Από τη μία το διαπιστωμένο πρόβλημα στο γκολ και από την άλλη η ατυχία...

Καθηλωμένη στη 14η θέση, πάνω μόνο από τους συλλόγους που έχουν αποβληθεί απο το πρωτάθλημα (Βέροια, Αχαρναϊκό), είναι η Καλλιθέα έχοντας συμπληρώσει 706 λεπτά χωρίς να σκοράρει.

Η ομάδα του Γιώργου Κορακάκη ήθελε να ψαλιδίσει το -8 από το σωτήριο 12ο σκαλοπάτι της κατάταξης, αλλά η μέρα στράβωσε από την αρχή στη Δράμα (ήττα 2-0).

Στο ζέσταμα ο τερματοφύλακας Χρήστος Θεοδωράκης αισθάνθηκε ενοχλήσεις και αντικαταστάθηκε την τελευταία στιγμή από τον Απόστολο Κουτογλίδη. Στη συνέχεια προέκυψε η φάση του 11' με το ακυρωθέν γκολ της Δόξας σε μία φάση όμως που κόστισε εν τέλει στους φιλοξενούμενους. Γιατί αφενός αποβλήθηκε ο κόουτς Κορακάκης για διαμαρτυρία πριν υποδειχθεί κατόπιν διαβουλεύσεων το οφσάιντ, αφετέρου η διακοπή έφερε το τρίλεπτο των καθυστερήσεων με την Καλλιθέα να δέχεται το δεύτερο γκολ στο 45+3'...

Τα είχαν λοιπόν και με την ατυχία τους στην αθηναϊκή ομάδα αναγνωρίζοντας όμως και την αδυναμία τους στο γκολ. Παρ' ότι η ομάδα εμφανίζεται ανταγωνιστική στον αγωνιστικό χώρο δεν μπορεί να σκοράρει και να κατακτήσει βαθμούς.

Μετά την κεφαλιά του Αλέξανδρου Σμυρλή στο 14' του αγώνα με την Αναγέννηση Καρδίτσας στις 31 Ιανουαρίου (ήττα 2-1) η Καλλιθέα δεν πέτυχε ξανά γκολ στα επόμενα επτά παιχνίδια με απολογισμό 3 ισοπαλίες και 4 ήττες.

Στην αναμέτρηση με τη Δόξα Δράμας συμπλήρωσε και 7 κάρτες ο Ντρισά Ντιακιτέ ο οποίος θα χάσει δύο από τα επόμενα τέσσερα παιχνίδια της ομάδας (ΟΦΗ εντός, Παναιγιάλειος εκτός, Απόλλων Πόντου εντός, Απόλλων Λάρισας εκτός).

Σε κάθε περίπτωση η ανάγκη να επιστρέψει η Καλλιθέα στις νίκες ύστερα από 8 αγωνιστικές (τελευταία το 3-1 επί του Πανσερραϊκού στις 28 Ιανουαρίου) είναι επιτακτική.

 

Last modified onΔευτέρα, 12 Μάρτιος 2018 13:55

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep