Logo
Print this page

«Θα κάνει πολλές εκπλήξεις η Καλλιθέα»

Ο Σταύρος Καρακασίδης τη στιγμή που βραβεύει τον Βαγγέλη Πλατέλλα Ο Σταύρος Καρακασίδης τη στιγμή που βραβεύει τον Βαγγέλη Πλατέλλα

Τι δηλώνει ο Σταύρος Καρακασίδης στο FL News για την Καλλιθέα και τη βράβευση του Βαγγέλη Πλατέλλα.

[googlead][/googlead]

Οι προπονητές και οι ποδοσφαιριστές έρχονται και παρέρχονται, αλλά στην Καλλιθέα υπάρχει και ένας διαχρονικός «στρατιώτης» της ομάδας.

Ο σημερινός διευθύνων σύμβουλος της ΠΑΕ Σταύρος Καρακασίδης ήταν ποδοσφαιριστής της ΑΕ Καλλιθέας και εκ των πρωτεργατών της συγχώνευσης του 1966 που γέννησε το Γυμναστικό Σύλλογο. Από τότε παραμένει στις επάλξεις σε διοικητικό επίπεδο. Μία ζωή αφιερωμένη στο σύλλογο.

Εζησε, λοιπόν, από κοντά και τη θητεία του Βαγγέλη Πλατέλλα στο «Ελ Πάσο». Γι' αυτό και τον βράβευσε στο περιθώριο του αγώνα με τον Αρη.

«Είναι δικό μας παιδί» δηλώνει στο FL News ο Σταύρος Σταύρος Καρακασίδης για τον Πλατέλλα, ενώ σημειώνει ότι «η Καλλιθέα θα κάνει πολλές εκπλήξεις» και δίνει ψήφο εμπιστοσύνης στον προπονητή Γιώργο Κορακάκη.

Αναλυτικά οι τοποθετήσεις του στο FL News:

-Για τη βράβευση του Πλατέλλα:
«Τον θεωρούμε δικό μας παιδί. Τον ανακάλυψε ο Βαγγέλης Γούτης στην Κω και τον φέραμε στην Καλλιθέα σε ηλικία 16 ετών. Ηταν φαινόμενο, μπαλαδόρος! Είχαμε υποχρέωση να του δώσουμε αναμνηστικά της ομάδας και να τον βραβεύσουμε. Του ευχόμαστε να τον ξαναδούμε στη Super League».

-Για τη φετινή προσπάθεια της Καλλιθέας:
«Η ομάδα αρχίζει να αποδίδει καλύτερο ποδόσφαιρο, παρ' ότι δεν φαίνεται στα αποτελέσματα. Είμαστε όμως βέβαιοι ότι η Καλλιθέα θα κάνει πολλές εκπλήξεις και πιστεύουμε ότι τελικά η ομάδα θα σωθεί. Εχουμε πολύ καλό προπονητή και βαδίζουμε στο σωστό δρόμο».

[googlead][/googlead]

Copyrights © footballleaguenews.gr - Supported by redpanda.gr