Η σωτηρία θέλει υπερβάσεις

Η ελλιπής Καλλιθέα θα προσπαθήσει να σπάσει το αήττητο του Αρη για να καλύψει το χαμένο έδαφος στη μάχη για την παραμονή.

[googlead][/googlead]

Αντίπαλος είναι ο πρωτοπόρος και αήττητος Αρης, αλλά η Καλλιθέα δεν έχει την πολυτέλεια να θεωρήσει... εκτός προγράμματος το παιχνίδι της Τετάρτης (7/3, «Ελ Πάσο», 15:00, WEB TV ΕΡΤ). Η αθηναϊκή ομάδα βρίσκεται 7 βαθμούς μακριά από τη σωτήρια 12η θέση, έχει συμπληρώσει 6 αγώνες χωρίς νίκη (0-2-4) και 5 δίχως να σκοράρει...

Μάλιστα, ο παίκτης που πέτυχε τα 3 τελευταία γκολ της Καλλιθέας στο πρωτάθλημα δεν θα αγωνιστεί. Ο Αλέξανδρος Σμυρλής -που ταλαιπωρείται από αμυγδαλίτιδα (πιθανότατα θα χάσει και το επόμενο ματς τη Κυριακή 11/3 στη Δράμα)- είχε σκοράρει στην ήττα 2-1 από την Αναγέννηση στην Καρδίτσα στις 31/1 και πέτυχε δύο τέρματα στην τελευταία νίκη της ομάδας στο πρωτάθλημα (στο 3-1 επί του Πανσερραϊκού στις 28/1).

Ο Γιώργος Κορακάκης όμως αντιμετωπίζει και άλλα προβλήματα. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του FL News, ο Νίκος Μήλιος τέθηκε νοκ άουτ (για 10 μέρες), λόγω διάτασης έσω πλάγιου συνδέσμου, ενώ λαβωμένος είναι και ο Γιάννης Ντούνγκα. Αντίθετα εμφανίζεται πλέον ετοιμοπόλεμος ο Δημήτρης Τσατσόπουλος, αλλά και οι Μπερνάντ Μάκο (είχε χτυπήσει κόντρα στην Παναχαϊκή), Βασίλης Ταμπάκης.

Η αποστολή θα ανακοινωθεί ανήμερα του αγώνα (7/3) με τους παίκτες να έχουν ραντεβού με τον κόουτς στις 13:15 στο «Ελ Πάσο».

Η προσπάθεια για τη σωτηρία της Καλλιθέας χρειάζεται και υπερβάσεις...

[googlead][/googlead]

Last modified onΤρίτη, 06 Μάρτιος 2018 20:30

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep