Στα Περιβόλια του τελευταίου διπλού

Η αποστολή της Καλλιθέας για το εκτός έδρας παιχνίδι με τον ΑΟΧ Κισσαμικό.

[googlead][/googlead]

Στην αυλαία του περσινού πρωταθλήματος στις 11 Ιουνίου 2017 η Καλλιθέα επικρατούσε 3-1 του ΑΟΧ στα Περιβόλια και αγωνιστικά υποβιβαζόταν. Ωστόσο, η αφαίρεση βαθμών που επιβλήθηκε στους Κρητικούς χάρισε στην αθηναϊκή ομάδα την παραμονή. Οκτώ μήνες μετά οι «κυανόλευκοι» θα αναζητήσουν στο ίδιο γήπεδο το πρώτο διπλό της φετινής σεζόν...

Την Τρίτη (20/02, 15:30) η Καλλιθέα αντιμετωπίζει τον ΑΟΧ Κισσαμικό στην αυλαία του πρώτου γύρου και η βαθμολογική της θέση την υποχρεώνει να τα δώσει όλα για το τρίποντο. Σε διαφορετική περίπτωση η... σωτήρια 12η θέση θα μείνει στους 8 πόντους και η αποστολή της θα είναι βουνό στο δεύτερο μισό.

Η προετοιμασία ολοκληρώθηκε το πρωί της Καθαράς Δευτέρας και το βράδυ η αποστολή αναχώρησε ακτοπλοϊκώς για τα Χανιά. Εκπλήξεις στην αποστολή ο τεχνικός, Γιώργος Κορακάκης δεν επεφύλασσε.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του FL News, στην αποστολή δεν μπήκαν οι Μάκο, Τσατσόπουλος, Ντούνγκα, Βαλμάς και Πασάι, ενώ αποκλείστηκαν και οι Τουρούκης, Κόττας, Γεωργόπουλος.

Η 20άδα: Κουτογλίδης, Θεοδωράκης, Τζιτζικαλάκης, Καρβουνίδης, Συριόπουλος, Σεζάι, Πολίντορο, Ντιακιτέ, Παπαγγελής, Βασιλείου, Καντέ, Γλυνός, Μήλιος, Μίγγος, Παυλής, Ταμπάκης, Χοτζάλι, Σμυρλής, Γκέτσι, Ζυγκερίδης.

[googlead][/googlead]

Last modified onΤρίτη, 20 Φεβρουάριος 2018 00:47

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep