Τριπλή ενίσχυση

Ο Γιώργος Κορακάκης θα έχει στη διάθεση του τρεις νέους ποδοσφαιριστές. Ο Γιώργος Κορακάκης θα έχει στη διάθεση του τρεις νέους ποδοσφαιριστές.

Η Καλλιθέα απέκτησε τους Ντούγκα, Ζυγκερίδη και Τζιτζικαλάκη.

[googlead][/googlead]

Τρία νέα πρόσωπα στο ρόστερ της Καλλιθέας, η οποία προχώρησε στην απόκτηση του Γιάννη Ντούγκα, του Αριστομένη Τζιτζικαλάκη και του Χαράλαμπου Ζυγκερίδη σύμφωνα με πληροφορίες του FL News. Οι τρεις ποδοσφαιριστές προέρχονται από το πρωτάθλημα της Football League, αλλά δεν είχαν πάρει αρκετό χρόνο συμμετοχής στον Απόλλωνα Πόντου και τον Πανσερραϊκό αντίστοιχα.

Ο Γιάννης Ντούγκα είναι 23 ετών και αυτή τη σεζόν είχε τρία παιχνίδια με την ομάδα της Καλαμαριάς και ένα για το Κύπελλο Ελλάδος. Αγωνίζεται στην θέση του επιθετικού και προέρχεται από τις ακαδημίες του Άρη.

Ο Χαράλαμπος Ζυγκερίδης πήρε τέσσερις συμμετοχές αυτή τη σεζόν με τον Πανσερραϊκό (3 πρωτάθλημα – 1 κύπελλο) και σκόραρε στο παιχνίδι του Κυπέλλου Ελλάδος απέναντι στην Ξάνθη. Έχει αγωνιστεί και με τον Πανθρακικό στο πρωτάθλημα της Football League (10 αγώνες – 1 γκολ).

Ο Αριστομένης Τζιτζικαλάκης αγωνίζεται στην άμυνα και έπαιξε αυτή τη σεζόν τρία ματς στο Κύπελλο Ελλάδος και ένα για το πρωτάθλημα της Football League. Την περσινή περίοδο ήταν στο πρωτάθλημα της Κύπρου με την ΕΝ Παρεκκλησιάς (13 ματς).

[googlead][/googlead]

Last modified onΤετάρτη, 31 Ιανουάριος 2018 21:44

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep