Υπό αίρεση δύο μεταγραφές

Ο Τζόρνταν Γουίλκς Ο Τζόρνταν Γουίλκς

Δεν έχει ανάψει το «πράσινο φως» για τους Ελιακίμ Μουσόνι και Τζόρνταν Γουίλκς ο Γιώργος Κορακάκης - ο Βινίσιους... καθυστερεί τον Πολιντόρο.

[googlead][/googlead]

Η Καλλιθέα είχε υπογράψει συμβόλαια συνεργασίας με τους Ελιακίμ Μουσόνι και Τζόρνταν Γουίλκς στα τέλη Δεκεμβρίου, ωστόσο με την άφιξη του Γιώργου Κορακάκη τα δεδομένα διαφοροποιήθηκαν.

Οι μεταγραφές του Βέλγου επιθετικού και του Ελληνοαυστραλού αμυντικού (στόπερ, δεξί μπακ και αμυντικός μέσος) είναι υπό αίρεση και θα εξαρτηθούν από την τελική εισήγηση του νέου κόουτς. Υστερα, πάντως, από την πρώτη εικόνα στις προπονήσεις ο Κορακάκης δεν άναψε το «πράσινο φως» για τους δύο παίκτες...

Αντίθετα, αναμένεται να παραμείνει ο τερματοφύλακας Αλντιόν Πασάι που επίσης εντάχθηκε στην ομάδα λίγο πριν την έλευση του νέου προπονητή.

Από κει και πέρα ο αποχωρήσας Βραζιλιάνος Πάμπλο Βινίσιους... καθυστερεί το δανεισμό του συμπατριώτη του Αντόνιο Πολιντόρο Τζούνιορ. Και τούτο διότι απομένει να επικυρωθεί και τυπικά η λύση του συμβολαίου του για να αδειάσει θέση ξένου στο ρόστερ της Καλλιθέας και να καλυφθεί ακολούθως από τον κεντρικό αμυντικό του Ατρόμητου.

[googlead][/googlead]

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep