«Να αποβάλουμε την πίεση…»

Ο Γιώργος Κορακάκης μίλησε για τη νέα προσπάθεια στην Καλλιθέα και το πρώτο πράγμα που πρέπει να αλλάξουν οι ποδοσφαιριστές του. 

[googlead][/googlead]

Ντεμπούτο στον πάγκο της Καλλιθέας για τον Γιώργο Κορακάκη, ο οποίος ωστόσο δεν κατάφερε να το συνδυάσει με ένα νικηφόρο αποτέλεσμα. Ο νεαρός τεχνικός μιλώντας στην Συνέντευξη Τύπου, όπου το FL News έδωσε το «παρών», έκανε λόγο για την πίεση λόγω της βαθμολογικής θέσης και αναφέρθηκε στα πράγματα που θα πρέπει να αλλάξουν:

«Καλησπέρα. Δεν είμαστε ικανοποιημένοι από την ισοπαλία, θέλαμε τη νίκη. Ωστόσο δεν πρέπει να παραγνωρίζουμε ότι κάνουμε μια καινούρια προσπάθεια. Χρειάζεται χρόνος για να δουλέψει η ομάδα όπως εμείς την θέλουμε.

Φαίνεται ότι είναι επηρεασμένοι από την βαθμολογική της θέση, ειδικά μετά το γκολ που δεχτήκαμε. Νομίζω ότι χαθήκαμε για μισή ώρα από το γήπεδο. Αυτό είναι το αρνητικό στοιχείο. Το καλό της υπόθεσης είναι ότι στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν πολύ καλοί. Ειδικά μέχρι το 30’ είχαμε δημιουργήσει 5-6 ευκαιρίες που εκεί θα έπρεπε να είχαμε τελειώσει το παιχνίδι.

Πρέπει να δουλέψουμε πολύ στον τομέα της συγκέντρωσης. Ότι για 90 λεπτά να έχουμε πίστη στο πλάνο μας και αφοσίωση σε αυτό ώστε να μπορέσουμε να πάρουμε τα παιχνίδια. Στο δεύτερο ημίχρονο δεν τον κάναμε, είναι κάτι που μας προβληματίζει και θέλουμε να το αλλάξουμε».

Τι ήταν αυτό που επηρέασε την ομάδα και έπεσε η απόδοσή της μετά το πολύ καλό πρώτο μισάωρο; 

«Στη βαθμολογική θέση που βρίσκεται η ομάδα, ξεκινάει το άγχος και αυτό λειτουργεί κάπως ανάποδα. Και φάνηκε ειδικά μετά το γκολ που δεχθήκαμε, καθώς για μισή ώρα δεν υπήρχαμε στο γήπεδο. Πρέπει σε όλο το παιχνίδι να έχουμε τον ίδιο στόχο, την ίδια προσήλωση. Πρέπει να αποβάλουμε αυτή την πίεση που υπάρχει και θεωρώ ότι σιγά σιγά θα γίνει».

Για τις δύο αναγκαστικές αλλαγές:

«Όταν έχεις δύο αναγκαστικές αλλαγές στα πρώτα 50 λεπτά του αγώνα και όταν δεν μπορεί να ρισκάρεις μια τρίτη αλλαγή τόσο νωρίς, γιατί δεν ξέρεις τι μπορεί να συμβεί στο παιχνίδι, σου αλλάζει τα πλάνα αν θες να παρέμβεις στο παιχνίδι».

Για την κατάσταση των τραυματιών:

«Ο Μίγγος έχεις ένα διάστρεμμα, ο Θεοδωράκης έχει χτυπήσει στο κεφάλι και έχει μεταβεί στο νοσοκομείο, ώστε να κάνει κάποιες εξετάσεις».

[googlead][/googlead]

Last modified onΚυριακή, 14 Ιανουάριος 2018 18:08

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep