«Θα βρούμε το δρόμο μας»

Ο Γεράσιμος Παπαγγελής μίλησε για τα θετικά στοιχεία που άφησε στην Καλλιθέα η αναμέτρηση με την ΑΕΚ παρά την ήττα με 3-2. Ο Γεράσιμος Παπαγγελής μίλησε για τα θετικά στοιχεία που άφησε στην Καλλιθέα η αναμέτρηση με την ΑΕΚ παρά την ήττα με 3-2.

Ο Γεράσιμος Παπαγγελής μίλησε για το πάθος και την θέληση της Καλλιθέας στο παιχνίδι με την ΑΕΚ που περιμένει να βγουν άμεσα και στο πρωτάθλημα.

[googlead][/googlead]

Ο σκόρερ του πρώτου γκολ της Καλλιθέας, Γεράσιμος Παπαγγελής, δήλωσε απόλυτα ικανοποιημένος για τον χαρακτήρα που έβγαλε η ομάδα του στο παιχνίδι με την ΑΕΚ και το γκολ που πέτυχε.

«Πήγαμε πολύ καλά απέναντι σε ένα πολύ καλό αντίπαλο. Βαθμολογικά πιστεύω πως θα μπορούσαμε να είχαμε πάει πολύ καλύτερα. Μας μένει τελικά το ότι είχαμε καλή παρουσία απέναντι στην πρωτοπόρο του πρωταθλήματος της Super League».

Ποιο είναι το στοιχείο που θα κρατούσες εσύ και οι συμπαίκτες σου από αυτό το παιχνίδι;

«Θα κρατούσα σίγουρα το πάθος που βγάλαμε στον αγωνιστικό χώρο και το ότι είναι σημαντικό να γυρίσεις το παιχνίδι από το 2-0 στο 2-2 με την ΑΕΚ. Δείξαμε σαν ομάδα πως έχουμε πάθος και δυνατότητες».

Πόσο μεγάλη διαφορά έχει το πρωτάθλημα της Football League από τις κόντρες με τις ομάδες της μεγαλύτερης κατηγορίας;

«Και το πρωτάθλημα της δεύτερης κατηγορίας είναι πολύ δυνατό και έχει πολλές καλές ομάδες. Εμείς αντιμετωπίσαμε εκτός από την ΑΕΚ και την Λαμία, κάναμε καλές εμφανίσεις και δείξαμε πως μπορούσαμε να ανταπεξέλθουμε».

Πως αισθάνεσαι που σημείωσες αυτό το γκολ στο σημερινό παιχνίδι και στο ότι έχετε σημειώσει περισσότερα γκολ σε τρία ματς Κυπέλλου από ότι σε πέντε αγώνες για το Πρωτάθλημα;

«Σίγουρα είναι ένα θέμα η δημιουργία φάσεων, δουλεύουμε αρκετά στις προπονήσεις πάνω σε αυτό το θέμα και φυσικά πιστεύουμε πως αγώνα με τον αγώνα θα έρθει και η αποτελεσματικότητα».

Last modified onΠαρασκευή, 01 Δεκέμβριος 2017 00:08

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep