Νίκη μετά από 5 χρόνια...

Η αποστολή της Καλλιθέας για το εκτός έδρας παιχνίδι με τον Εργοτέλη.

[googlead][/googlead]

Από τη σεζόν 2012-13 και τη νίκη στη Δράμα έχει να μπει με το δεξί η Καλλιθέα στο πρωτάθλημα της Football League. Η αθηναϊκή ομάδα την Κυριακή (29/10, 15:00) δοκιμάζεται στο Παγκρήτιο απέναντι στον Εργοτέλη και, φυσικά, θα επιδιώξει να «χτυπήσει» στις αδυναμίες, ώστε να κατακτήσει το πρώτο τρίποντο στο τρίτο φετινό επίσημο παιχνίδι.

Το ματς έχει ιδιαιτερότητες, αφού η Καλλιθέα θα βρεί απέναντί της τους Πάτα, Σταμόπουλο, Σταματάκο που φόρεσαν πέρυσι τη φανέλα της, όπως και τον Τάκη Γκώνια που την καθοδήγησε στην αρχή της σεζόν.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του FL News, σε σχέση με τον προηγούμενο αγώνα με τη Λαμία στο Κύπελλο στη διάθεση του Μαρσέλο Τροΐζι θα βρίσκονται οι Παναγιωτίδης, Γκέτσι, ενώ εκτός έμεινε ο Μπιμάι. Την αποστολή στο Ηράκλειο δεν θα ακολουθήσουν και οι Οδυσσέας και Αλέξανδρος Γαρδικιώτης, Βορύλλας, Βαλμάς, Λίπι, Κάτσικας, Κερασίδης, Λίτσι, Οικονόμου, Κόττας, Ταμπάκης και Μαραθωνίτης.

Η αποστολή: Κουτογλίδης, Κορωνάκης, Συριόπουλος, Ζεζάι, Ντιακιτέ, Βασιλείου, Παπαγγελής, Καντέ, Μάκο, Ταλέντο, Παναγιωτίδης, Γκέτσι, Μήλιος, Τουρούκης, Μίγγος, Χοτζάλι, Βινίσιους, Σμυρλής, Ξόμπλιος.

[googlead][/googlead]

Last modified onΣάββατο, 28 Οκτώβριος 2017 13:23

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep