Νέα υπονοούμενα Παντέλη

Ο τεχνικός της Καλλιθέας, Νίκος Παντέλης, άφησε νέα υπονοούμενα για τα παιχνίδια των play out.

Λιγοστές είναι κατά τον Νίκο Παντέλη οι πιθανότητες παραμονής της Καλλιθέας στη Football League. Ο προπονητής της αθηναϊκής ομάδας άφησε νέα υπονοούμενα σχετικά με τα αποτελέσματα στα play out, αναφέροντας μετά το 0-0 με τον Παναιγιάλειο: «Για εμάς είναι ένα άσχημο αποτέλεσμα γιατί μείναμε πολύ πίσω και με όλα αυτά που γίνονται στα πλέι άουτ οι ελπίδες μας είναι λιγοστές. Εγώ από τους ποδοσφαιριστές μου δεν έχω παράπονο, δυστυχώς όμως στο πιο κρίσιμο παιχνίδι της περιόδου η ομάδα εμφανίστηκε αγχωμένη και νευρική και χωρίς καθαρό μυαλό. Είχαμε και εμείς τις ευκαιρίες μας. Στο πρώτο ημίχρονο φοβόταν ο Γιάννης το θεριό και το θεριό τον Γιάννη. Στο δεύτερο σε 2-3 φάσεις θα μπορούσαμε να είχαμε σκοράρει αλλά δεν τα καταφέραμε. Αυτό που έχουμε να κάνουμε είναι να κάνουμε το απόλυτο στα επόμενα ματς, αλλά και πάλι δεν εξαρτάται από εμάς.

Όλα τα παιχνίδια που έχουν γίνει μέχρι τώρα δεν έχουν διεξαχθεί όλα μέσα στο γήπεδο. Πιστεύω ότι ο Παναιγιάλειος είναι κακώς στη διαδικασία των πλέι άουτ. Δεν έπρεπε να είναι, όπως το ίδιο ισχύει και για εμάς, γιατί όπως ήμασταν μέσα στη χρονιά αξίζουμε να μείνουμε στην κατηγορία. 

Να ευχηθώ καλή συνέχεια στον Παναιγιάλειο και τον κύριο Γκουτσίδη. Εγώ θα πω κάτι και είναι δική μου άποψη. Όλα τα παιχνίδια που έχουν γίνει μέχρι τώρα δεν έχουν διεξαχθεί όλα μέσα στο γήπεδο. Πιστεύω ότι ο Παναιγιάλειος είναι κακώς στη διαδικασία των πλέι άουτ. Δεν έπρεπε να είναι, όπως το ίδιο ισχύει και για εμάς, γιατί όπως ήμασταν μέσα στη χρονιά αξίζουμε να μείνουμε στην κατηγορία».
Ο Μιχάλης Γιαννίτσης ανέφερε: «Αυτό που θέλαμε ήταν η νίκη, αλλά από τη στιγμή που δεν καταφέραμε να εκμεταλλευτούμε τις όποιες ευκαιρίες δημιουργήσαμε δεν φτάσαμε στον στόχο μας. Μένουν άλλα τρία παιχνίδια και θα πρέπει τις όποιες ελπίδες μας μένουν να τις εξαλείψουμε, αλλά το δυσάρεστο είναι ότι δεν εξαρτάται από εμάς».

Last modified onΔευτέρα, 01 Ιούνιος 2015 03:10

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep