Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 70

«Ευτυχισμένοι… στο τέλος»

 

Απόλυτα χαρούμενος με την πρόκριση, έστω και στην τελευταία φάση της αναμέτρησης δήλωσε ο προπονητής της Καλλιθέας Βαγγέλης Γούτης.

Στο γκολ του Πλατέλλα που έδωσε την πρόκριση στους «32» του κυπέλλου Ελλάδος στην εκπνοή του αγώνα στάθηκε ο προπονητής της Καλλιθέας Βαγγέλης Γούτης.
«Είμαστε ευτυχισμένοι με τον τρόπο που τελικά κερδίσαμε αυτό το ματς και πήραμε την πρόκριση. Σπάνια βλέπουμε να κρίνονται τέτοια παιχνίδια στο τέλος και το ότι σημειώσαμε το γκολ στο τελευταίο λεπτό πρέπει να μας κάνει χαρούμενους. Αγωνιστήκαμε απέναντι σε μια ομάδα που έχει προσωπικότητα, σαφή προσανατολισμό μέσα στο γήπεδο και πολύ αξιόλογους ποδοσφαιριστές που ξέρουν τι ζητούν μέσα στο γήπεδο.Νομίζω ότι κάνοντας τρεις φάσεις σο πρώτο ημίχρονο και δύο στο δεύτερο φανερώσαμε μια καλή γενική εικόνα απέναντι σε αυτό τον αξιόλογο αντίπαλο που λέγεται Βέροια.
Πρέπει να σταθώ και να τονίσω περισσότερο την απόδοση του Αμπντούλ Ντιαλό. Βρισκόταν για δύο μήνες εκτός και η παρουσία του μας δίνει μεγάλη χαρά γιατί με την απόδοση του έδειξε πως μπορεί να βοηθήσει την ομάδα. Αυτό που πρέπει τώρα να έχουμε στο μυαλό μας εμείς είναι το επόμενο ματς πρωταθλήματος με τον Αγροτικό και να είμαστε ήρεμοι».

 

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep