Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Επίσημο «διαζύγιο» με Γκόγκιτς

Έλυσαν την συνεργασία τους με την Καλλιθέα ο Σίνισα Γκόκιτς και ο Σωκράτης Οφρυδόπουλος.

Λίγο μετά τα μεσάνυχτα (00.45) της Κυριακής το flnews.gr σας ενημέρωσε πρώτο ότι δεν θα συνεχίσει άλλο στην τεχνική ηγεσία της Καλλιθέας ο Σίνισα Γκόγκιτς. Μερικές ώρες αργότερα η ΠΑΕ με ανακοίνωσή της επισημοποίησε το διαζύγιο των δύο πλευρών. Παρελθόν αποτελεί και ο βοηθός του Σερβοκύπριου, Σωκράτης Οφρυδόπουλος, ο οποίος ήταν από την αρχή της σεζόν στους «κυανόλευκους», και στο πλευρό του Κριστόφ Βαζέχα.

Στην ανακοίνωσή της η ΠΑΕ γνωστοποίησε ακόμα πως την Πέμπτη (8/5) κλείστηκε φιλικό στην Καισαριανή με τον Εθνικό Αστέρα. Αναλυτικά: «To διοικητικό συμβούλιο της ΠΑΕ Καλλιθέα συνεδρίασε την Παρασκευή 2 Μαΐου το απόγευμα και συζήτησε θέματα που αφορούν στον καλύτερο σχεδιασμό της ομάδας για την νέα σεζόν. Μεταξύ άλλων αποφασίστηκε να μην ανανεωθεί η συνεργασία για την επόμενη ποδοσφαιρική περίοδο με τον προπονητή κ. Σίνισα Γκόκιτς, καθώς και με το βοηθό του κ. Σωκράτη Οφρυδόπουλο.

Η ΠΑΕ Καλλιθέα τους ευχαριστεί για την προσφορά τους και την συνεργασία και τους εύχεται καλή επιτυχία στη συνέχεια της προπονητικής τους καριέρας. Επίσης αποφασίστηκε οι προπονήσεις της ομάδας να συνεχιστούν μέχρι το τέλος του μήνα και ύστερα οι ποδοσφαιριστές να σταματήσουν για καλοκαιρινές διακοπές.

Σήμερα η ομάδα μετά το ρεπό του Σαββατοκύριακου προπονήθηκε στο γήπεδο της παραλίας Τζιτζιφιών. Για την Τρίτη 6 Μαίου καθώς και την Τετάρτη 7 Μαίου οι προπονήσεις θα πραγματοποιηθούν το πρωί στο ίδιο γήπεδο. Την Πέμπτη η ομάδα μας θα δώσει έναν ακόμη φιλικό αγώνα, εκτός έδρας, με την ομάδα του Εθνικού Αστέρα Καισαριανής, στο Στάδιο Μ.Κρητικόπουλος με ώρα έναρξης 17:00».

Last modified onΔευτέρα, 05 Μάιος 2014 14:45

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep