Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Καλλιθέα: «Ολέθρια λάθη»

Ανακοίνωση διαμαρτυρίας προς τον διαιτητή της αναμέτρησης της Καλλιθέας με τον Πανθρακικό εξέδωσε η κυανόλευκη ΠΑΕ.

Αναλυτικά: «Από την Παρασκευή έχει ξεκινήσει ο Γολγοθάς της ομάδας μας έχοντας 3 συνεχόμενα παιχνίδια εκτός έδρας. Ο αγώνας με τον Πανθρακικό μας άφησε πικρία γιατί πράγματι η ομάδα μας δεν είχε καλή παρουσία σ’αυτό το παιχνίδι και δίκαια έχασε. Αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν πρέπει να στιγματίσουμε τα ολέθρια λάθη εις βάρος μας του διαιτητή κ. Τεβεκέλη ο οποίος μας είχε διαιτητεύσει και στο παρελθόν και είχε δείξει ότι έχει τα προσόντα να εξελιχθεί σε έναν καλό διαιτητή.
Σε κρίσιμα σημεία του αγώνα και συγκεκριμένα στο 1ο ημίχρονο στο 0-0 μας αρνήθηκε πέναλτι και παράλληλα έδειξε δεύτερη κίτρινη κάρτα στον Ρουσάκη που στο βίντεο φαίνεται ότι δεν είχε πρόθεση να ανατρέψει τον αντίπαλο του. Στο 2ο ημίχρονο και ενώ ήδη το σκορ ήταν 1-0 πάλι, αρνήθηκε να δώσει πέναλτι σε πανομοιότυπη φάση (τράβηξε φανέλα στο Μαρουκάκη και ταυτόχρονα και στον Πρίτου σε στημένη φάση).
Βέβαια δεν τα λέμε αυτά για άλλοθι, αλλά όλοι γνωρίζουν πως μπορεί με ένα σφύριγμα του διαιτητή να άλλαξε όλη την έκβαση του αγώνα. Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τη διοίκηση του Πανθρακικού την άψογη φιλοξενία που είχαμε καθώς και τους φιλάθλους για την άψογη συμπεριφορά τους».

Last modified onΠαρασκευή, 25 Νοέμβριος 2011 15:27

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep