Το απίστευτο σερί του Απόλλωνα

Ο Απόλλων Λάρισας έχει χρησιμοποιήσει την ίδια ενδεκάδα στις επτά στροφές του πρωταθλήματος. Ποιες οι... μόνιμες αλλαγές.

Όση έκπληξη έχει προκαλέσει ο Απόλλων Λάρισας με την έως τώρα πορεία του στο πρωτάθλημα, άλλη τόση... δεν προκαλεί ο Μαρσέλο Τροΐζι όταν ανακοινώνει στους ποδοσφαιριστές του την ενδεκάδα που θα χρησιμοποιήσει στα ματς πρωταθλήματος. Και δεν είναι υπερβολή να πει κανείς ότι αυτοί που βρέθηκαν στο αρχικό σχήμα στην πρεμιέρα έχουν πάρει τη φανέλα βασικού... σπίτι τους! Το FL News σας παρουσιάζει τα εκπληκτικά σερί του πρωτοπόρου...

Οι «κυανόλευκοι» παίζουν με ανοικτά χαρτιά έως τώρα στη Football League και έχουν ένα απίστευτο στατιστικό το οποίο δεν συναντά εύκολα κανείς. Συγκεκριμένα, η ενδεκάδα των Μαντζάρη, Σκούπρα, Κουρτεσιώτη, Σουλιώτη, Κοντοέ, Χατζή, Λούκας Ράμος, Μαρκολίνο, Τασιούλη, Πολέτο και Λουκάο είναι αυτή που έχει παρατάξει ο Τροΐζι και στα επτά ματς πρωταθλήματος!

Το σχήμα αυτό, άλλωστε, έχει αποδειχτεί απόλυτα επιτυχημένο, ενώ στην επιλογή αυτή βοηθά και το γεγονός ότι έως τώρα δεν υπήρξαν προβλήματα τραυματισμών ή τιμωριών.

Ανοικτό βιβλίο, όμως είναι ο Απόλλων Λάρισας και στις αλλαγές του! Η τριάδα των Μαρκολίνο, Τασιούλη, Πολέτο γνωρίζει... σχεδόν πάντα ότι δεν θα ολοκληρώσει 90λεπτο, αφού έχουν αποτελέσει ταυτόχρονα τις αλλαγές του Τροΐζι σε πέντε από τα επτά ματς! Το εκπληκτικό είναι ότι ο Τασιούλης έχει περάσει εκτός και στις επτά αγωνιστικές, ενώ πάντα έρχεται από τον πάγκο ο Καμπέρης.

Last modified onΣάββατο, 08 Δεκέμβριος 2018 03:27

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep