Logo
Print this page

Ντίνας στα καλύτερά του

Ο Θανάσης Ντίνας βρίσκεται στα καλύτερα του με τα χρώματα του ΟΦΗ. Ο Θανάσης Ντίνας βρίσκεται στα καλύτερα του με τα χρώματα του ΟΦΗ.

Με δέκα γκολ σε 17 παιχνίδια ο Θανάσης Ντίνας διανύει την πιο παραγωγική περίοδο της καριέρας του με τα χρώματα του ΟΦΗ.

[googlead][/googlead]

Ο Θανάσης Ντίνας βρήκε την προσωπική του Ιθάκη από ό,τι φαίνεται στον ΟΦΗ και έγινε κομμάτι ενός συνόλου που έχει σπάσει πολλά ρεκόρ στο δεύτερο μισό του πρωταθλήματος. Τον Ιανουάριο μετακόμισε από τα Τρίκαλα στην Κρήτη που είχε περάσει τα τελευταία του δύο χρόνια με τα χρώματα του Πλατανιά.

Τα τελευταία χρόνια είχε χάσει την επαφή του με τα δίχτυα και είχε σημειώσει μόλις έξι τέρματα από το 2011 μέχρι και την ημέρα που φόρεσε τα χρώματα του ΟΦΗ. Στο πρώτο εξάμηνο της σεζόν, μάλιστα, σε έντεκα παιχνίδια με τον ΑΟ Τρίκαλα δεν κατάφερε να βρει δίχτυα και στο Ηράκλειο σχεδόν «σεληνιάστηκε».

Δέκα γκολ και τρεις ασίστ ο απολογισμός του στα 17 παιχνίδια με τον ΟΦΗ και είναι τα περισσότερα σε μια σεζόν και έτσι έσπασε το ρεκόρ των 9 γκολ που είχε την σεζόν 2011-12 με τα χρώματα της Παναχαϊκής στην Football League και του άνοιξαν ουσιαστικά τον δρόμο για να φορέσει την φανέλα του Παναθηναϊκού.

Ο ίδιος κατά την επιστροφή του ΟΦΗ, αργά στο αεροδρόμιο του Ηρακλείου ήταν αρκετά ταλαιπωρημένος, αλλά παραδέχθηκε πως βρίσκεται στην καλύτερη φάση της καριέρας του. 

Last modified onΔευτέρα, 14 Μάιος 2018 14:33
Copyrights © footballleaguenews.gr - Supported by redpanda.gr