«Ασφαιρος» 180 λεπτά όπως το 1997

Ο Αρης ισοφάρισε για δεύτερη φορά φέτος το αρνητικό σερί του 1997

[googlead][/googlead]

Ο Αρης θεωρείται πολυτέλεια για τη δεύτερη κατηγορία, οπότε δεν είναι και σύνηθες να μην σκοράρει σε δύο σερί παιχνίδια της Football League.

Σε τέσσερις παρουσίες έχει τύχει τρεις φορές να μείνει «άσφαιρος» σε διαδοχικά 90λεπτα. Η πρώτη καταγράφηκε τον Οκτώβριο του 1997 στην παρθενική του συμμετοχή στη Β' Εθνική.

Τότε στις 6/10 δεν είχε καταφέρει να παραβιάσει την εστία του τερματοφύλακα της Δόξας Βύρωνα Παναγιώτη Μαλιαρίτση σε εκτός έδρας αναμέτρηση (0-0). Μία εβδομάδα αργότερα (13/10) στο «Κλεάνθης Βικελίδης» έβαλε «στοπ» στους «κίτρινους» και ο Βαγγέλης Κοέντας του Απόλλωνα Καλαμαριάς. Μάλιστα, οι φιλοξενούμενοι είχαν κερδίσει τον Αρη με γκολ του Σέρβου Ντένις Τονκόβιτς στο 70'.

Υστερα από 10 χρόνια οι Θεσσαλονικείς έμειναν ξανά «άκαπνοι» σε δύο σερί παιχνίδια της Football League διατηρώντας όμως το αήττητο.

Αρχικά δεν κούνησαν πλεκτό απέναντι στον Γιώργο Στρέζο του ΟΦΗ την Κυριακή 17/12 στο «Κλεάνθης Βικελίδης» και εν συνεχεία δεν νίκησαν ούτε τον Δημήτρη Τσάπαλο στο Αίγιο την Τετάρτη 20/12 (ξανά λευκή ισοπαλία).

Το αρνητικό σερί ισοφαρίστηκε για δεύτερη φορά (τη φετινή σεζόν) τον Μάρτιο και μάλιστα πάλι σε εμβόλιμη αγωνιστική, όπως στο τέλος του προηγούμενου χρόνου.

Στις 4/3 δεν παραβιάστηκε η εστία του Μανώλη Αποστολίδη των Τρικάλων στο «Κλεάνθης Βικελίδης» και στις 7/3 (ξανά λευκή ισοπαλία) ο Αρης σταμάτησε πάνω στον Χρήστο Θεοδωράκη της Καλλιθέας στο «Ελ Πάσο». Στη δεύτερη περίπτωση έβαλε το χεράκι του (ή μάλλον το σημαιάκι του) και ο βοηθός διαιτητή που υπέδειξε λανθασμένα σε θέση οφσάιντ τον Δημήτρη Διαμαντόπουλο...

[googlead][/googlead]

Last modified onΠέμπτη, 08 Μάρτιος 2018 11:24

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep