Ξεπέρασε το Αιγάλεω του Θωμά

Με την εκκίνηση 7 στα 7 ο Αρης ξεπέρασε και την επίδοση που είχε στη Β' Εθνική το Αιγάλεω το 2000-01.

[googlead][/googlead]

Τα κοντέρ σπάει ο Αρης με την εκκίνηση του στο φετινό πρωτάθλημα της Football League. Το 7 στα 7 των «κιτρίνων» κατέρριψε και το ρεκόρ που κατείχε τα τελευταία χρόνια το Αιγάλεω του Θωμά Μητρόπουλου.

Με κόουτς το Γιώργο Χατζάρα το «Σίτι» ξεκίνησε τη σεζόν 2000-01 με 6 στα 6 στη Β' Εθνική στό δρόμο προς την άνοδο. Μάλιστα, θα μπορούσε να διευρύνει το σερί του, αλλά το διέκοψε μία αναβολή.

Ο εντός έδρας αγώνας της 7ης αγωνιστική με την Καβάλα (5-1) μετατέθηκε για 22/12/2000 και η ομάδα ταξίδεψε πρώτα στον Αγιο Νικόλαο (8η στροφή) όπου περιορίστηκε σε λευκή ισοπαλία, μετά τις νίκες απέναντι σε Ολυμπιακό Βόλου (3-0), Προοδευτική (1-2), Απόλλωνα Καλαμαριάς (3-0), Τρίκαλα (0-2), Ναυπακτιακό Αστέρα (2-1) και Απόλλωνα Σμύρνης (1-2).

Σε εκείνη την ομάδα του Αιγάλεω -που ανέβηκε στην Α' Εθνική και έφτασε μέχρι το κύπελλο ΟΥΕΦΑ- αγωνιζόταν και ο σημερινός παίκτης της Παναχαϊκής Γιώργος Φωτάκης. Μία ομάδα που έχτισε το «μύθο» του Θωμά Μητρόπουλου...

Υπενθυμίζουμε ότι ο φετινός Αρης έφτασε στο 7 στα 7 επικρατώντας απέναντι σε Αιγινιακό (5-0), Τρίκαλα (0-1), Καλλιθέα (2-0), Εργοτέλη (2-3), Παναχαϊκή (2-1), ΑΟ Χανιά Κισσαμικό (1-0) και Δόξα Δράμας (1-2).

[googlead][/googlead]

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep