Σαμαράς, ο γηραιότερος σκόρερ

Ο Δημήτρης Σαμαράς έγινε ο γηραιότερος ποδοσφαιριστής που έχει σκοράρει σε αγώνα Κυπέλλου Ελλάδος τα τελευταία 22 χρόνια. Ο Δημήτρης Σαμαράς έγινε ο γηραιότερος ποδοσφαιριστής που έχει σκοράρει σε αγώνα Κυπέλλου Ελλάδος τα τελευταία 22 χρόνια.

Το γκολ του Δημήτρη Σαμαρά στην αναμέτρηση Απόλλων Πόντου – Λεβαδειακός του χάρισε ένα απόλυτο ρεκόρ στο Κύπελλο Ελλάδος.

[googlead][/googlead]

Ο Δημήτρης Σαμαράς αγωνίστηκε στην αναμέτρηση του Απόλλωνα Πόντου με τον Λεβαδειακό το απόγευμα της Πέμπτης (30/11) σε ηλικία 39 ετών – 5 μηνών και 29 ημερών. Αυτό δεν αποτελεί ρεκόρ για τον μεγαλύτερο ποδοσφαιριστή που έχει αγωνιστεί στον θεσμό τα τελευταία 20 χρόνια, αφού μετά βίας μπήκε στην τριάδα του σχετικού πίνακα.

Το ότι σημείωσε γκολ, όμως, τον έβαλε στην κορυφή της λίστας και μάλιστα με πολύ μεγάλη πλέον διαφορά από τον δεύτερο που ήταν ο Εντουάρντο Μπρίτο, ο οποίος κράτησε το ρεκόρ για ελάχιστες ημέρες.

Ο συμπαίκτης του Δημήτρη Σαμαρά στον Απόλλωνα Πόντου είχε σκοράρει στις 19 Σεπτεμβρίου 2017 για την 1η αγωνιστική των φετινών ομίλων της διοργάνωσης απέναντι στον Αιγινιακό σε ηλικία 34 ετών – 11 μηνών και 29 ημερών.

Πλέον ο Δημήτρης Σαμαράς είναι στην κορυφή της λίστας, ενώ η πρώτη τριάδα γέμισε στο φετινό Κύπελλο Ελλάδος, με τον Εμάνουελ Περόνε να γίνεται ο τρίτος της λίστας με το γκολ που σημείωσε κόντρα στην Παναχαϊκή με την ΑΕΛ στις 25 Οκτωβρίου 2017 και ενώ ήταν τότε 34 ετών – 4 μηνών και 13 ημερών.

Τα στοιχεία αφορούν το διάστημα των τελευταίων 22 ετών, όπου υπάρχει ακριβής καταγραφή από την σελίδα http://www.soccerbase.gr.

Αν θέλετε να έχετε επαφή με τον κόσμο των στατιστικών, ακολουθήστε στο twitter την σελίδα του Soccerbase  

Last modified onΠαρασκευή, 01 Δεκέμβριος 2017 00:17

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep