Ρεκόρ καριέρας

Ο Αντώνης Πετρόπουλος δημιούργησε προσωπικό ρεκόρ με τα γκολ του σε τέσσερα διαδοχικά ματς. Ο Αντώνης Πετρόπουλος δημιούργησε προσωπικό ρεκόρ με τα γκολ του σε τέσσερα διαδοχικά ματς.

Πρώτη φορά ο Αντώνης Πετρόπουλος βρίσκει δίχτυα για 4η διαδοχική αγωνιστική στην καριέρα του.

Στις τελευταίες τέσσερις αγωνιστικές του πρωταθλήματος της Football League ο Αντώνης Πετρόπουλος έχει σημειώσει τα πέντε από τα εννέα τέρματα του Απόλλωνα Σμύρνης. Ο 30χρονος επιθετικός μέχρι τώρα δεν είχε καταφέρει να βάλει το όνομά του στους σκόρερ για πάνω από τρία διαδοχικά ματς και αυτό το ρεκόρ το έκανε ως ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ την σεζόν 2012-13, όταν και σημείωσε τα μόνα του γκολ με τους «κιτρινόμαυρους» σε 13 ματς εκείνη τη χρονιά.

Μάλιστα ήταν πάλι Ιανουάριο, αφού βρήκε δίχτυα στο 1-0 με την Ξάνθη, στο 1-1 με τον Άρη στη Θεσσαλονίκη και τη νίκη επί του ΟΦΗ στην Αθήνα με 2-1. Τώρα το σερί του ξεκίνησε με τον Πανσερραϊκό, συνεχίστηκε με τον Κισσαμικό στα Χανιά και τα δύο γκολ κόντρα στον Αχαρναϊκό, ενώ άνοιξε και το σκορ με την Καλλονή στην Μυτιλήνη. Ακολουθεί το παιχνίδι με τον ΟΦΗ, εκεί που είχε σκοράρει και στο τελευταίο του σερί τριών αγωνιστικών με γκολ την σεζόν 2012-13 στην Super League.

Με αυτά τα 5 γκολ γράφει ήδη νέο ρεκόρ στην Football League, αφού στις δύο προηγούμενες χρονιές που αγωνίστηκε στην δεύτερη κατηγορία είχε 4 τέρματα σε 25 αγώνες με το Χαϊδάρι το 2005-06 και 3 γκολ σε 10 αγώνες στο πρώτο μισό του 2007-08 με το Αιγάλεω πριν μετακομίσει εκείνο τον χειμώνα στον Παναθηναϊκό.

Last modified onΔευτέρα, 16 Ιανουάριος 2017 10:53

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep