Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 70

Πέναλτι μόνο με Ολυμπιακό

Ο Χουάντερσον έχει βρεθεί στα έντεκα βήματα μόνο σε ματς με τον Ολυμπιακό Βόλου για τα play off. Ο Χουάντερσον έχει βρεθεί στα έντεκα βήματα μόνο σε ματς με τον Ολυμπιακό Βόλου για τα play off.

Ο Χουάντερσον μόλις δύο φορές έχει βρεθεί στα έντεκα βήματα και ήταν στον Βόλο με τον Ολυμπιακό.

Ο τερματοφύλακας του Ηρακλή, Ζούνιο ντα Σίλβα Χουάντερσον έχει αγωνιστεί σε 52 ματς πρωταθλήματος με τον Ηρακλή, αλλά μόλις σε δύο από αυτά βρέθηκε αντιμέτωπος με αντίπαλο από το σημείο του πέναλτι. Και τα δύο ήταν με τον Ολυμπιακό Βόλου για τα play off.

Ο τερματοφύλακας του Ηρακλή, Ζούνιο ντα Σίλβα Χουάντερσον έχει αγωνιστεί σε 52 ματς πρωταθλήματος με τον Ηρακλή, αλλά μόλις σε δύο από αυτά βρέθηκε αντιμέτωπος με αντίπαλο από το σημείο του πέναλτι. Ο 31χρονος πορτιέρο μάλιστα και τις δύο φορές έπρεπε να νικήσει ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού Βόλου, ενώ ακόμη ένα παράδοξο ήταν πως και τα δύο έγιναν σε αγώνες για τα play off του πρωταθλήματος, πέρσι και φέτος.

Στις 12 Ιουνίου 2013 στην αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό Βόλου στο Πανθεσσαλικό βρέθηκε απέναντι στον Κώστα Καπετάνο σε παράβαση που είχε κάνει ο Χουάντερσον σε φάση με τον Μάριο Μπρέσκα. Τότε ο Καπετάνος βρήκε στόχο, πανηγύρισε το 2-0 στο 35ο λεπτό της αναμέτρησης και ο Ολυμπιακός Βόλου τελικά επικράτησε με 4-0. Η δεύτερη περίπτωση ήταν την Κυριακή το βράδυ στο Δημοτικό Στάδιο του Βόλου, όπου στις καθυστερήσεις νίκησε τον Κρίστομπαλ δύο φορές, τη μια στην πρώτη εκτέλεση και την άλλη στην επαναφορά.

Αυτή τη σεζόν βέβαια έγραψε το όνομα του στην πρόκριση του Ηρακλή απέναντι στον Τύρναβο για την πρώτη φάση του θεσμού, όπου είχε νικηθεί από το σημείο του πέναλτι στην κανονική διάρκεια του αγώνα, σε χτύπημα του Κουρτεσιώτη, αλλά στην διαδικασία των πένλατι τον νίκησε στο τελευταίο, ενώ είχε σκοράρει και ο ίδιος στο τρίτο πέναλτι για τον Ηρακλή.

O Χουάντερσον στα 52 ματς που έχει αγωνιστεί με τον Ηρακλή για το πρωτάθλημα έχει δεχθεί 36 γκολ, δηλαδή 0.69 ανά αγώνα. 

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep