Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Μπαράζ Β' Εθνικής 1968 (VIDEO)

Τον Ιούνιο του 1968 έγιναν μπαράζ ανόδου στην Α' Εθνική ανάμεσα στον 15ο και 16ο της πρώτης κατηγορίας και τους δευτεραθλητές των δύο ομίλων της Β' Εθνικής. Τον Ιούνιο του 1968 έγιναν μπαράζ ανόδου στην Α' Εθνική ανάμεσα στον 15ο και 16ο της πρώτης κατηγορίας και τους δευτεραθλητές των δύο ομίλων της Β' Εθνικής.

Ο ΟΦΗ κερδίζει την άνοδο του στην Α' Εθνική για πρώτη φορά στην ιστορία του με αντίπαλο τον Πανελευσινιακό.

Τον Ιούνιο του 1968 ο ΟΦΗ και ο Πανελευσινιακός διεκδίκησαν σε αγώνα μπαράζ μια θέση στο πρωτάθλημα της Α' Εθνικής. Η ομάδα της Κρήτης ήταν τελικά αυτή που επικράατησε στη διαδικασία. Ηττήθηκε με 2-1 στην Ελευσίνα και στο δεύτερο παιχνίδι που έγινε στα Χανιά πήρε τη νίκη με 3-0 και ανέβηκε για πρώτη φορά στην ιστορία της στην Α' Εθνική.

Με απόφαση του Γενικού Γραμματέα Αθλητισμού της δικτατορίας ο 15ος και ο 16ος της βαθμολογίας της Α' Εθνικής της σεζόν 1967-68 έδωσαν αγώνες μπαράζ με τις ομάδες που πήραν τις ομάδες που πήραν την δεύτερη θέση στα πρωταθλήματα του Νότου και του Βορρά στην Β' Εθνική. Ο ΟΦΗ αντιμετώπισε σε διπλούς αγώνες τον Πανελευσινιακό και η Καβάλα τον Πανσερραϊκό.

Το βίντεο υπάρχει στο youtube από τους οπαδούς του ΟΦΗ.

 

Media

Last modified onΤρίτη, 26 Ιούνιος 2012 16:09

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep