Οταν ο Εργοτέλης «έριξε» τον Αρη

Την προηγούμενη φορά που αγωνίστηκε στο «Κλεάνθης Βικελίδης» ο Εργοτέλης νίκησε τον Αρη και τον «έριξε» και μαθηματικά από τη Super League.

[googlead][/googlead]

Παρέλαση είχε κάνει ο Εργοτέλης στην τελευταία του επίσκεψη στο «Κλεάνθης Βικελίδης» δίνοντας μάλιστα και τη χαριστική βολή στον Αρη που υποβιβάστηκε και μαθηματικά από τη Super League.

Ηταν 26 Μαρτίου 2014 (μία μέρα μετά την εθνική επέτειο), όταν οι Κρητικοί επικράτησαν 0-2 στο άντρο των «κίτρινων» για την 31η αγωνιστική της πρώτης κατηγορίας με σκόρερ τους Γιώργο Σαρρή, Δημήτρη Διαμαντάκο και προπονητή τον Μαρίνο Ουζουνίδη.

Στα εναπομείντα τρία παιχνίδια ο Αρης δεν μπορούσε πλέον να καλύψει το -11 από την 16η θέση που εκείνη τη σεζόν (2013-14) οδηγούσε σε μπαράζ παραμονής.

Αυτό το αποτέλεσμα είναι και η μοναδική εκτός έδρας νίκη του Εργοτέλη απέναντι στον Αρη σε σύνολο 10 επίσημων αναμετρήσεων (6-3-1 υπέρ των «κιτρίνων»).

Σε επίπεδο Β' Εθνική οι δύο ομάδες συγκρούονται ξανά στο «Κλεάνθης Βικελίδης» τη Δευτέρα 12 Μαρτίου (15:00), μετά τη σεζόν 2005-06. Τότε ο Αρης είχε νικήσει 2-1 με γκολ των Μίμη Μπενίσκου και Αβραάμ Παπαδόπουλου (στο τέλος με πέναλτι), ενώ ο Εργοτέλης είχε ισοφαρίσει προσωρινά με τον Πάτρικ Ογκουνσότο.

[googlead][/googlead]

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep