Ξανά στη Β' ύστερα από 20 χρόνια

Δύο διαδοχικές εντός έδρας νίκες επί του Άρη έχει πανηγυρίσει η Δόξα Δράμας Δύο διαδοχικές εντός έδρας νίκες επί του Άρη έχει πανηγυρίσει η Δόξα Δράμας

Από τη σεζόν 1997-98 έχουν να αναμετρηθούν στη Β' Εθνική Δόξα Δράμας και Άρης.

[googlead][/googlead]

Υστερα από 20 χρόνια ανταμώνουν ξανά σε επίπεδο δεύτερης κατηγορίας Δόξα Δράμας και Αρης.

Οι προηγούμενες κόντρες τους στη Β' Εθνική είχαν καταγραφεί τη σεζόν 1997-98 με τον Άρη να πετυχαίνει τότε το 2 στα 2 απέναντι στους Μαυραετούς.

Στις 10 Νοεμβρίου 1997 στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής οι «κίτρινοι» είχαν αλώσει τη Δράμα (0-2) με γκολ των Γιώργου Βλαχούδη (22') και Απόστολου Λιολίδη (73').

Ο Βλαχούδης ήταν ο παίκτης που έκρινε και την αναμέτρηση (25η στροφή) στο «Κλεάνθης Βικελίδης» σκοράροντας στο 24' (1-0).

Το εντός έδρας σερί της Δόξας
Οι πιο πρόσφατες κόντρες των δύο ομάδων, πάντως, ήταν στο πλαίσιο της Γ' Εθνικής με τη Δόξα Δράμας να έχει 3 απολογισμό νίκες (όλες με σκορ 1-0) σε 4 αγώνες. Κέρδισε και τις δύο φορές στην έδρα της (στις 1/3/2015 με γκολ του Σάββα Κυριακίδη και στις 16/12/2015 με δράστη τον Ντος Σάντος), ενώ πανηγύρισε διπλό και στη Θεσσαλονίκη στις 2/11/2014.

Ο Αρης από την άλλη επικράτησε 2-1 στην τελευταία χρονικά αναμέτρηση των δύο ομάδων (στο "Κλεάνθης Βικελίδης στις 8/5/2016) με σκόρερ τους Μάουρο Πόι και Λεωνίδα Κυβελίδη (είχε ισοφαρίσει ο Θανάσης Μουτεσίδης).

Από τους παίκτες που είχαν αγωνιστεί σε εκείνη την αναμέτρηση παραμένουν στο ρόστερ της Δόξας οι Ορέστης Μένκα, Βασίλης Βιτλής, Σωτήρης Παπαζούδης και Κώστας Μαρκόπουλος, ενώ ανήκουν ακόμη στον Αρη οι Αντώνης Καπνίδης και Νίκος Τσουμάνης.

[googlead][/googlead]

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep