Αναφορά Αγώνα: ΙΩΝΙΚΟΣ - ΑΙΓΑΛΕΩ | Round 20 | FOOTBALL LEAGUE 2019-20

ΙΩΝΙΚΟΣ εν ΑΙΓΑΛΕΩ
3 0

Περισσότερες πληροφορίες

Ημερομηνία Αγώνα: Κυριακή, 16 Φεβρουάριος 2020
Ώρα Αγώνα: 15:00 h


Εκδηλώσεις

Χρόνος Συμβάν
90 3COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Τέλος Αγώνα με την νίκη του Ιωνικού απέναντι στο Αιγάλεω (3-0)
77COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...3-0 για τον Ιωνικό με σκόρερ τον Ματσούκα
66COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ο Ιωνικός απείλησε με γύρισμα του Ματσούκα στην καρδιά της άμυνας του Αιγάλεω με τον Βλαχομήτρο να πιάνει ανάποδο ψαλίδι και τη μπάλα να περνάει ξυστά από το κάθετο δεξί δοκάρι του Σικαλιά.
60COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Είναι γεγονός πως ο Ιωνικός έχει τον πρώτο λόγο στο παιχνίδι, αφού μέχρι στιγμής έχει δημιουργήσει πολλές ευκαιρίες και έχει καλύτερη κατοχή της μπάλας.
51COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ο Ιωνικός είχε καλή ευκαιρία με γέμισμα του Σμυρλή από δεξιά , αλλά ο Παπατζίκος ήταν ένα βήμα πίσω από τη φάση στην προσπάθεια για κεφαλιά.
47COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Το Αιγάλεω είχε τελική με τον Καλλέργη.
46COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Έναρξη δεύτερου ημιχρόνου.
45 2COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Τέλος πρώτου ημιχρόνου.
45COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ο Βλαχομήτρος κέρδισε κεφαλιά, έβγαλε για τον Σμυρλή ,που με τη μία "έσπασε" στον Γκοτσούλια, που έβγαλε σέντρα και ο Βλαχομήτρος από κοντά έκανε το 2-0 για τον Ιωνικό.
30COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Οι Νικαιώτες είναι πολύ πιο ζωηροί στο ματς, κερδίζουν μονομαχίες με το Αιγάλεω.
29ΓΚΟΛ ΠΕΝΑΛΤΙΣτέλιος Κρητικός (Κάνει το 1-0 για τον Ιωνικό, μετά την εκτέλεση του πέναλτι.)
28COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ο διαιτητής έδωσε δεύτερη κίτρινη στον Στάθη του Αιγάλεω με αποτέλεσμα να αποβληθει από τον αγώνα. Παράλληλα ο Ιωνικός κερδίζει πέναλτι.
25COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Κίτρινη Κάρτα στον Γιάννη Στάθη του Αιγαλέω.
15COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Αλαγή για τον Ιωνικό,με τον Φουρλάνο να αποχωρεί και τη θέση πήρε ο Παπατζίκος. Ο Φουρλάνος τραυματίστηκε στο κεφάλι.
10COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ο Σμυρλής έκανε εξαιρετική κίνηση από τα αριστερά, έβγαλε τη σέντρα ,αλλά ο Κρητικός ήταν ένα βήμα πίσω από τη μπάλα, με αποτέλεσμα να χαθεί μια καλή ευκαιρία για τον Ιωνικό.
05COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Το παιχνίδι ξεκίνησε με φάση για τον Ιωνικό, στο πρώτο λεπτό όταν από λάθος στη μεσαία γραμμή ο Βουκμίροβιτς βγήκε στο τετ α τετ με τον Σικαλιά , ο οποίος έδιωξε το πλασέ του Σέρβου, και στην εξέλιξη της φάσης ο Βλαχομήτρος έστειλε τη μπάλα ψηλά άουτ.
01COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Έναρξη της αναμέτρησης.
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Αιγάλεω (Θωμάς Γράφας):Σικαλιά, Σταθη, Σπυρόπουλος, Γκότοβος, Συριόπουλος, Λάσκαρης, Γουέρε, Μαχαίρας, Κάπο, Τσιλιγγίρης, Καλλέργης.
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ιωνικός(Απόστολος Χαραλαμπίδης): Κουρεπίνη,Μουστάκης, Πολίμος,Φουρλάνος,Ιωάννου, Τιεντσέ, Γκοτσούλιας, Σμυρλής, Βλαχομήτρος, Βουκμίροβιτς, Κρητικός

eeep eeep