Logo
Print this page

Παρασκευόπουλος στην Κ19

Ο Μάκης Παρασκευόπουλος αναλαμβάνει την ομάδα νέων της Παναχαϊκής. Ο Μάκης Παρασκευόπουλος αναλαμβάνει την ομάδα νέων της Παναχαϊκής.

Η Παναχαϊκή ανακοίνωσε την έναρξη της συνεργασίας της με τον Μάκη Παρασκευόπουλο για την ομάδα Νέων. 

Ο Μάκης Παρασκευόπουλος θα είναι ο νέος προπονητής της Παναχαϊκής για την Κ19, όπως ανακοινώθηκε από την πατρινή ΠΑΕ. Ο νέος τεχνικός έχει δίπλωμα UEFA A και έχει συνεργαστεί πάλι με την ομάδα από τη θέση του γυμναστή. 

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΟΠΟΥΛΟ

«Η ΠΑΕ Παναχαϊκή 1891 ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον προπονητή Μάκη Παρασκευόπουλο, ο οποίος αναλαμβάνει την τεχνική ηγεσία της ομάδας Νέων. Ο Μάκης Παρασκευόπουλος είναι κάτοχος διπλώματος UEFA A και στο παρελθόν έχει συνεργαστεί και πάλι με την ομάδα μας από τη θέση του γυμναστή.

Είναι πτυχιούχος ΤΕΦΑΑ/ΑΠΘ, εκπαιδευτής σχολών προπονητών ποδοσφαίρου UEFA/ΕΠΟ, προπονητής φυσικής κατάστασης, πτυχιούχος σχολής φυσικής κατάστασης ΕΠΟ/ΤΕΦΑΑ ΔΠΘ. Επίσης ο είναι εξειδικευμένος στην αξιολόγηση και μεγιστοποίηση της απόδοσης των αθλητών, ενώ στο παρελθόν έχει διατελέσει και αντιπρόεδρος του Συνδέσμου Προπονητών Ποδοσφαίρου Αχαΐας. Έχει εργαστεί επίσης και στις Μικτές ομάδες της ΕΠΣ Αχαΐας».

Last modified onΠαρασκευή, 08 Φεβρουάριος 2019 17:02
Copyrights © footballleaguenews.gr - Supported by redpanda.gr