Αλλαγές στους Νέους

Αλλαγές στο πρόγραμμα των Νέων. Αλλαγές στο πρόγραμμα των Νέων.

Οι αναμετρήσεις Νέων Ηρόδοτος - Εργοτέλης και Απόλλων Πόντου - Απόλλων Λάρισας θα διεξαχθούν την Κυριακή (13/1) αντί για το Σάββατο (12/1).

Δύο αλλαγές στο πρόγραμμα του πρωταθλήματος Νέων της Football League ανακοίνωσε η διοεγανώτρια με τις αναμετρήσεις Ηρόδοτος - Εργοτέλης και Απόλλων Πόντου - Απόλλων Λάρισας θα διεξαχθούν την Κυριακή (13/1) αντί για το Σάββατο (12/1).

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΡΙΑΣ:

«Σας γνωρίζουμε ότι ο αγώνας στα πλαίσια της 6ης αγωνιστικής ημέρας του Πρωταθλήματος FOOTBALL LEAGUE ΝΕΩΝ του 1ου Ομίλου μεταξύ των «ΠΑΕ ΗΡΟΔΟΤΟΣ - ΠΑΕ ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ», θα διεξαχθεί την Κυριακή 13 Ιανουαρίου 2019 στο ΓΗΠΕΔΟ ΡΩΜΑΝΟΥ ΕΛΙΑΣ - ΕΠΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ με ώρα έναρξης την 11:00, αντί το Σάββατο 12 Ιανουαρίου 2019 που αρχικά είχε ορισθεί.

Σας γνωρίζουμε ότι ο αγώνας στα πλαίσια της 6ης αγωνιστικής ημέρας του Πρωταθλήματος FOOTBALL LEAGUE ΝΕΩΝ του 2ου Ομίλου, μεταξύ των «ΠΑΕ ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΟΝΤΟΥ – ΠΑΕ ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ», θα διεξαχθεί την Κυριακή 13 Ιανουαρίου 2019 στο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΓΗΠΕΔΟ «ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ» ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ με ώρα έναρξης την 13:00, αντί του Σαββάτου 12 Ιανουαρίου που αρχικά είχε ορισθεί».

   

Last modified onΠέμπτη, 10 Ιανουάριος 2019 13:04

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep