Logo
Print this page

Κόντρα και στους νέους

Εργοτέλης και Ηρόδοτος αναμετρήθηκαν σε φιλική αναμέτρηση την Τρίτη (2/10) το απόγευμα στο Μαρτινέγκο και επικράτησαν οι «κίτρινοι» με 4-3. 

Φιλική αναμέτρηση για τους νέους των ομάδων της Football League του Ηρακλείου με τον Εργοτέλη και τον Ηρόδοτο να αγωνίζονται στο γήπεδο του Μαρτινέγκο. Ο Εργοτέλης επικράτησε με 4-3 Για την ομάδα του Εργοτέλη σκόραραν οι Κομνηνός, Καπουράνης, Σαμπροβαλάκης, Πλαϊτάκης ενώ για τον Ηρόδοτο οι Αμαραντίδης, Γκίνη και Κορνάρος.

EΡΓΟΤΕΛΗΣ (Βασίλης Πλεσίτης):Βλαχάκης, Βενεράκης, Λούσι, Πλαϊτάκης, Κόλα, Κουτάντος, Κομνηνός, Κεφαλούκος, Σαϊτάκης, Παδαπάκης, Κουτσογιαννάκης Από το 60’ και μετά αγωνίστηκαν οι: Ψιμόπουλο, Χαριτάκη, Κουτεντάκη, Θεοδωράκη, Ψαλιδάκη, Μαυροειδή, Πάγια, Αλεξάκη, Καπουράνης, Χαϊντίνη, Σαμπροβαλάκη.

ΗΡΟΔΟΤΟΣ (Λευτέρης Κορνάρος): Τσιλιγγίρης, Κεβάνι, Κορνάρος, Κοτζιάς, Ρουσάκης, Ζωνάκης, Αρχοντάκης, Γκίνη, Κλινάκης, Αμαραντιδης Λαμπριανίδης Επαιξαν ακόμα οι Πλευριτάκης, Μπεδάκης, Βασιλάκης, Γρηγορίου, Μουντράκης, Μολλά, Χιώτης, Ντέτσικας, Μερκούρι.

Copyrights © footballleaguenews.gr - Supported by redpanda.gr