Κουπάτος Άρης

Η Κ19 του Άρη στέφθηκε πρωταθλήτρια Νέων, επικρατώντας 5-3 του Εργοτέλη στα πέναλτι. 1-1 κανονική διάρκεια και παράταση.

Ο Άρης είναι από το απόγευμα του Σαββάτου (09/06) ο πρωταθλητής Νέων της Football League για τη σεζόν 2017-18. Οι Θεσσαλονικείς έκαμψαν την αντίσταση του Εργοτέλη στη διαδικασία των πέναλτι (5-3) και έτσι πήραν... εκδίκηση για τον περσινό χαμένο τελικό στην Αθήνα από την Κ19 του ΟΦΗ.

Οι Θεσσαλονικείς ήταν καλύτεροι στο πρώτο ημίχρονο, έχασαν ευκαιρίες και εν τέλει στο 1ο λεπτό των καθυστερήσεων του πρώτου 45λεπτου βρήκαν δίχτυα απο στατική φάση. Ο Μπουλγκουρίδης εκτέλεσε κόρνερ και ο Καλλίδης με κεφαλιά νίκησε τον Κορνηλάκη.

Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα του Ηρακλείου μπήκε δυνατά στο ματς και στην πρώτη της ευκαιρία έφτασε στην ισοφάριση. Σκόρερ στο 56' ο Σαϊτάκης με διαγώνιο σουτ έπειτα από ωραία ατομική προσπάθεια. Έτσι, η αναμέτρηση οδηγήθηκε στην παράταση, εκεί όπου στο 100' ο Κουτσογιαννάκης δεν μπόρεσε να βρει δίχτυα για τον Εργοτέλη.

Στη διαδικασία των πέναλτι οι ποδοσφαιριστές του Πασχάλη Μελισσά αποδείχτηκαν πιο ψύχραιμοι και με το απόλυτο ευστοχίας έφτασαν στην επικράτηση με 5-3. Μοιραίος για τον Εργοτέλη ο Κεφαλούκος που αστόχησε στην πρώτη εκτέλεση πέναλτι.

Κ19 ΑΡΗΣ - Κ19 ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ 1-1 (5-3 πέν.)

Η LIVE ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

Σκόρερ κανονικής διάρκειας: 45'+1' Καλλίδης - 56' Σαϊτάκης

Διαδικασία πέναλτι
Μπουλγκουρίδης (Άρης): 1-0
Κεφαλούκος (Εργοτέλης): ΑΟΥΤ
Δεληζάνος (Άρης): 2-0
Κουτεντάκης (Εργοτέλης): 2-1
Καλλίδης (Άρης): 3-1
Κουτσογιαννάκης (Εργοτέλης): 3-2
Ιωσηφίδης (Άρης): 4-2
Δουλγεράκης (Εργοτέλης): 4-3
Μπακούτσης (Άρης): 5-3

Κ19 ΑΡΗΣ (Πασχάλης Μελισσάς): Σταυρίδης, Καλλίδης, Δεληζάνος, Μπαγκαλιάνης (74' Μουρατίδης), Γιάντσιος, Παπαγεωργίου, Μπουλγκουρίδης, Ψωματάκης (107' Τράκας), Δουζδαμπάνης (70' Ιωσηφίδης), Καρβούνης (94' Χατζηπιρπιρίδης), Χατζηιγνατιάδης (87' Μπακούτσης).

Κ19 ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ (Βασίλης Πλεσίτης): Κορνηλάκης, Λούσι (11' Μιφτάρι), Πλαϊτάκης, Κουτάντος (79' Κεφαλούκος), Κουτεντάκης, Τσακάνι, Κατσούρι, Σαϊτάκης (108' Σαμπροβαλάκης), Κουτσογιαννάκης, Μαυροματίδης (95' Μαυροειδής), Δουλγεράκης.

Διαιτητής: Ντάουλας (Δυτ. Αττικής)
Βοηθοί: Πλάκας, Χαντζίκος (Δυτ. Αττικής)

Last modified onΣάββατο, 09 Ιούνιος 2018 19:26

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep