«Φέτος είναι διαφορετικά»

O Αλέξανδρος Δέλλιος μίλησε για τον τελικό του Πρωταθλήματος Νέων του Σαββάτου με τον Εργοτέλη. O Αλέξανδρος Δέλλιος μίλησε για τον τελικό του Πρωταθλήματος Νέων του Σαββάτου με τον Εργοτέλη.

Ο Αλέξανδρος Δέλλιος, μέλος του τεχνικού επιτελείου των Νέων του Άρη μίλησε για τον τελικό του Σαββάτου με τον Εργοτέλη στα Σπάτα. 

[googlead][/googlead]

Στο Yellow Radio 92.8 μίλησε ο Αλέξανδρος Δέλλιος, μέλος του τεχνικού επιτελείου της ομάδας Νέων του Άρη. Αναφέρθηκε στον δεύτερο διαδοχικό τελικό του Άρη, έκανε τον απολογισμό της χρονιάς και υποστήριξε πως αυτό που μετράει είναι η εξέλιξη των ποδοσφαιριστών ακόμη και μέσα από ένα τρόπαιο.

«Δεν υπάρχει κάποιο ιδιαίτερο πρόβλημα με την ομάδα. Όλα τα παιδιά είναι σε καλή κατάσταση, οι προπονήσεις μας γίνονται σε καλό κλίμα στο βοηθητικό του Ρυσίου. Τα παιδιά κινούνται, και ήταν σκοπός μας αυτό, όπως την πρώτη ομάδα μέσα στα αποδυτήρια. Βγάζουμε πράγματα για να βοηθηθούμε όσον αφορά την προετοιμασία μας στο παιχνίδι με τον Εργοτέλη».

Για την ψυχολογία των παικτών είπε:

«Η ψυχολογία είναι πολύ σημαντική, όποιος είναι σε καλύτερη ψυχολογική κατάσταση, όποιος πιστέψει περισσότερο τον εαυτό του είναι στα υπέρ του. Από εκεί και πέρα εμείς έχουμε ένα περσινό δείγμα, ή μία εμπειρία από πέρυσι στον τελικό. Υπάρχουν παιδιά που παίξανε πέρυσι στον τελικό και θα υπάρχει διαφορά στην ψυχολογία και στην προετοιμασία τους. Μπορούν να αντιληφθούν καλύτερα γιατί πέρυσι πιθανόν να μην είχαν αντιληφθεί τόσο καλά τι παίζεται σε ένα ματς αλλά τώρα θα είναι πιο προετοιμασμένοι».

Για τον τελικό του Σαββάτου με τον Εργοτέλη είπε:

«Τα παιδιά σίγουρα θα τον πανηγυρίσουν τον τίτλο, δεν παύει να είναι ένας τίτλος για την μετέπειτα καριέρα τους. Για αυτούς είναι μία σημαντική διάκριση, από εδώ και πέρα μακάρι να πετύχουν τον στόχο τους, οι οποίοι πρέπει να μπαίνουν ένας, ένας. Τώρα έχουμε ως στόχο να είμαστε νικητές του τελικού και στο τέλος του παιχνιδιού θα δούμε αν τα καταφέραμε ή όχι».

Για το αν μπορεί ο Άρης να στηριχθεί σε αυτά τα παιδιά είπε:

«Αυτό είναι θέμα των ανθρώπων της μεγάλης ομάδας. Εμείς έχουμε έναν συγκεκριμένο τρόπο δουλειάς ο οποίος δείχνει αποτελέσματα και την πρώτη χρονιά που ήταν δύσκολα τα πράγματα λόγω της ομάδας που ήταν στην πιο κάτω κατηγορία. Από την στιγμή όμως που και την δεύτερη χρονιά είναι στον τελικό και υπάρχει μεγάλη διαφορά δείχνει ότι κάτι γίνεται. Το πιο κάτω τμήμα έπαιξε πλέι οφ, το ακόμα πιο κάτω έπαιξε τελικό και το μεθεπόμενο έπαιξε τελικό και το πήρε. Αυτό δείχνει ότι γίνεται κάτι καλό. Το αν θα επιλεχθούν κάποιοι παίκτες ή όχι από το πιο μεγάλο τμήμα είναι θέμα των προπονητών και όχι δικό μας.

Το ευχάριστο για εμάς είναι να υπάρχουν διακρίσεις όσον αφορά τους παίκτες. Του χρόνου που η ομάδα θα είναι Σούπερ Λίγκα αν θα είμαστε εμείς, θα είμαστε χαρούμενοι αν κλιθούν από κάποια εθνική. Αν κλιθούν από την πρώτη ομάδα πάλι είμαι ευχαριστημένος. Οποιαδήποτε διάκριση γίνεται στα παιδιά που είναι στα χέρια μας, είναι ευχάριστο.

Εμείς περιμένουμε να τελειώσει αυτό το παιχνίδι και οποιαδήποτε εξέλιξη υπάρχει θα είναι μετά. Δεν ασχολούμαστε με κάτι, είμαστε συγκεντρωμένοι πάνω σε αυτό. Ακόμα και τα παιδιά που λόγω εξετάσεων έχουν μία δύσκολη περίοδο προς τιμήν τους σκέφτονται μόνο αυτό».

Το μήνυμα του για τον τελικό:

«Οτιδήποτε και να γίνει στον τελικό εμείς για αυτά τα παιδιά είμαστε περήφανοι προπονητές και έχουν την αμέριστη συμπαράσταση μας. Καταλαβαίνουμε τις δυσκολίες που πέρασαν αλλά ήταν για καλό σκοπό. Τα βάσανα τελειώσανε».

Για την επιστροφή του Άρη στην Σούπερ Λίγκα είπε:

«Είναι αυτό που περίμενε όλος ο κόσμος, που περίμενα εγώ και όσοι νιώθουμε από Άρη. Τα ψέματα τελειώσανε είμαστε στην Α Εθνική μετά από τέσσερα χρόνια. Να πάνε όλα καλά και να μη ξανά περάσουμε κάτι τέτοιο. Δεν θα έχουμε πρόβλημα, είμαι αισιόδοξος και ήμουν από την αρχή της χρονιάς που είπα ότι δεν υπάρχει άλλος τρόπος να ανέβει η ομάδα».

[googlead][/googlead]

Last modified onΠέμπτη, 07 Ιούνιος 2018 19:35

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep