Έτοιμοι για τις εξετάσεις

Φωτογραφία από την συγκέντρωση των ποδοσφαιριστών της ομάδας Νέων του Εργοτέλη. Φωτογραφία από την συγκέντρωση των ποδοσφαιριστών της ομάδας Νέων του Εργοτέλη.

Με ένα αποχαιρετιστήριο γεύμα έκλεισε η χρονιά για την ομάδα Νέων του Εργοτέλη, όπως ανακοίνωσε η διοίκηση της ομάδας.

 [googlead][/googlead]

Οι μικροί του Εργοτέλη τελείωσαν στην πρώτη θέση του ομίλου τους τις υποχρεώσεις τους για το φετινό πρωτάθλημα και έκλεισαν την χρονιά με την κατάκτηση του τίτλου. Η διοίκηση της ομάδας του Ηρακλείου του επιβράβευσε και μετά από το γεύμα τα παιδιά είναι ελεύθερα από τις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις και θα ρίξουν το βάρος στις εξετάσεις που έρχονται για τα σχολεία όπως ανέφερε στο κείμενο της η ΠΑΕ: 

«Με αποχαιρετιστήρια προπόνηση και μπάρμπεκιου ολοκληρώθηκε η σεζόν για τους Νέους Εργοτέλη το απόγευμα της Παρασκευής στις εγκαταστάσεις του Αθλητικού κέντρου του συλλόγου μας «Νίκος Καζαντζάκης».

Σε μία άκρως οικογενειακή και συσπειρωτική ατμόσφαιρα αμέσως μετά το τέλος της προπόνησης, παίκτες, τεχνικό επιτελείο, μέλη του συλλόγου καθώς και γονείς συνέθεσαν μία όμορφη παρέα απολαμβάνοντας το μενού το οποίο περιλάμβανε πλούσια και λαχταριστά ψητά εδέσματα.

Η διάθεση έκδηλη, τα πειράγματα δε σταμάτησαν ούτε λεπτό και τα χαμόγελα πλατιά βάζοντας έτσι την πιο «γλυκιά» τελεία με ευχές για κάθε επιτυχία στους παίκτες μας οι οποίοι ετοιμάζονται για τις πανελλήνιες εξετάσεις αλλά και για ένα όμορφο καλοκαίρι ανανεώνοντας άπαντες το ραντεβού τους για το ξεκίνημα της νέα αγωνιστικής χρονιάς»!

[googlead][/googlead]

 

Last modified onΤετάρτη, 06 Ιούνιος 2018 02:05

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep