Δοκιμές μικρών στον Απόλλωνα

Δοκιμές νεαρών ποδοσφαιριστών από τον Απόλλωνα Λάρισας γεννημένων από το 1999 μέχρι το 2001. Δοκιμές νεαρών ποδοσφαιριστών από τον Απόλλωνα Λάρισας γεννημένων από το 1999 μέχρι το 2001.

Στην Λάρισα θα γίνουν δοκιμές για την στελέχωση της ομάδας Νέων με ποδοσφαιριστές γεννημένους από το 1999 μέχρι το 2001.

[googlead][/googlead]

Σε δοκιμές θα προχωρήσει ο Απόλλων Λάρισας τις ερχόμενες ημέρες με σκοπό να αναδείξει και να δουλέψει με ταλαντούχους ποδοσφαιριστές για την ομάδα Νέων που θα αγωνιστούν με την Κ-19 του συλλόγου και με την προοπτική να γίνουν επαγγελματίες, όπως συνέβη με αρκετούς από τους φετινούς ποδοσφαιριστές του τμήματος υποδομής.

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Η ΠΑΕ Απόλλων Λάρισας ενημερώνει ότι αρχίζουν οι δοκιμές νεαρών ποδοσφαιριστών για την επάνδρωση της ομάδας Νέων του συλλόγου, που φέτος όπως και την πρώτη χρονιά, προώθησε βάση και της φιλοσοφίας της διοίκησης, αρκετά παιδιά στην ανδρική ομάδα στην Football League.
Οι δοκιμές αφορούν παίκτες γεννημένους τα έτη 1999, έως και 2001.
Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με τον Υπεύθυνο προπονητή των Νέων του Απόλλωνα Λάρισας κ. Κωνσταντίνο Τσότσο στο τηλ. 6978 773 878

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep