Νέοι... χωρίς ημιτελικά

Εγκαταλείφθηκε η σκέψη για αγώνες μεταξύ των δύο πρώτων κάθε ομίλου του πρωταθλήματος Νέων και θα γίνει απευθείας τελικός στην Αθήνα στις 3 Ιουνίου. Τα αποτελέσματα του Σαββάτου (19/05).

Χωρίς ημιτελικούς θα πορευτεί εν τέλει το πρωτάθλημα Νέων της Football League μετά από απόφαση που «αποδίδεται» στην ερμηνεία της Προκήρυξης του πρωταθλήματος. Οι έξτρα αγώνες θεωρήθηκαν βάρος για τους μικρούς που αυτό το διάστημα είναι φορτωμένοι με εξετάσεις στα σχολεία προετοιμασία Πανελληνίων. Έτσι, στις 3 Ιουνίου θα φιλοξενηθεί στην πρωτεύουσα ο τελικός μεταξύ του Άρη και του Εργοτέλη.

Η ημερομηνία, βέβαια, δεν βολεύει για την εύρεση γηπέδου στην Αθήνα, αφού τα περισσότερα μετά το τέλος του πρωταθλήματος της Super League βρίσκονται σε διαδικασία συντήρησης του χλοοτάπητα. Η έδρα του τελικού θα ανακοινωθεί τις προσεχείς ημέρες.

Στον 1ο όμιλο ο Εργοτέλης κατέκτησε και μαθηματικά την 1η θέση, αφού ο ΟΦΗ γνώρισε το Σάββατο (19/05) εντός έδρας ήττα 2-0 από την Παναχαϊκή. Στον 2ο όμιλο ο Άρης έχει εξασφαλίσει την πρωτιά εδώ και αρκετές αγωνιστικές. Στα ματς του Σαββάτου η Δόξα Δράμας νίκησε 2-0 τον Καραϊσκάκη Άρτας εκτός έδρας και ο Πανσερραϊκός 6-1 τον Αιγινιακό. Αναλυτικά:

1ος όμιλος (6η αγωνιστική 3ου γύρου)
Σάββατο 19 Μαΐου
ΟΦΗ - Παναχαϊκή 0-2
Τετάρτη 23 Μαΐου
Εργοτέλης - Σπάρτη (16:00, Μαρτινέγκο)
Πέμπτη 24 Μαΐου
Καλλιθέα - Κισσαμικός (16:30, Γήπεδο Παραλίας Τζιτζιφιών)
Ρεπό: Παναιγιάλειος
ΔΕΙΤΕ τη ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ και την ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

2ος όμιλος (18η αγωνιστική)
Σάββατο 19 Μαΐου
Καραϊσκάκης Άρτας - Δόξα Δράμας 0-2
Πανσερραϊκός - Αιγινιακός 6-1
Απόλλων Λάρισας - Βέροια 3-0 Α.Α.
Δευτέρα 21 Μαΐου
Αν. Καρδίτσας - Τρίκαλα (17:00, Γήπεδο Προαστείου)
Τρίτη 22 Μαΐου
Άρης - Απόλλων Πόντου (17:30, «Κλ. Βικελίδης)
ΔΕΙΤΕ τη ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

Last modified onΤρίτη, 22 Μάιος 2018 21:40

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep