Logo
Print this page

Ευχές σε Ιωσηφίδη

Η ΠΑΕ Άρης ευχήθηκε περαστικά στον ποδοσφαιριστή της Κ19, Αλέξανδρο Ιωσηφίδη και ευχαρίστησε το ΕΚΑΒ για την άμεση μεταφορά του στο νοσοκομείο.

[googlead][/googlead]

Ανακοίνωση για τον σοβαρό τραυματισμό του Αλέξανδρου Ιωσηφίδη στον αγώνα της Κ19 του Άρη με τον ΑΟ Τρίκαλα εξέδωσαν οι «κίτρινοι». Πέρα από τις ευχές για ταχεία ανάρρωση, ευχαρίστησαν το ΕΚΑΒ για την άμεση μεταφορά του στο νοσοκομείο.

Μεταξύ άλλων η ΠΑΕ ανέφερε:

«Με την άμεση επέμβαση του γιατρού της ομάδας μας, Βαγγέλη Πανταζή, ο νεαρός ποδοσφαιριστής επανέκτησε τις αισθήσεις του και μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο. Ο Αλέξανδρος Ιωσηφίδης, που υπέστη εγκεφαλική κάκωση-διάσειση, θα παραμείνει σήμερα το βράδυ στο νοσοκομείο για παρακολούθηση (ήδη υποβάλλεται σε μια σειρά εξετάσεων) και εφόσον όλα εξελιχθούν ομαλά αναμένεται αύριο να πάρει εξιτήριο.

Ευχές της ΠΑΕ ΑΡΗΣ

Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ εύχεται στο νεαρό ποδοσφαιριστή της ομάδας U 19 ταχεία ανάρρωση και να επιστρέψει γερός και δυνατός στους αγωνιστικούς χώρους, ενώ παράλληλα ευχαριστεί θερμά τους ανθρώπους του ΕΚΑΒ για την άμεση διακομιδή του στο νοσοκομείο».

Last modified onΔευτέρα, 26 Μάρτιος 2018 22:17
Copyrights © footballleaguenews.gr - Supported by redpanda.gr