«Αυτός είναι ο στόχος»

Τι δήλωσε ο τεχνικός της Κ19 του ΟΦΗ Βασίλης Κρασάνακης για το ανανεωμένο ρόστερ και το στόχο της ομάδας.

[googlead][/googlead]

Να χτυπήσουν οι νεαροί παίκτες την πόρτα της μεγάλης ομάδας είναι ο στόχος για την Κ19 του ΟΦΗ σύμφωνα με τον Βασίλη Κρασανάκη.

Ο κόουτς των Νέων του κρητικού συλλόγου μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ με αφορμή την πρεμιέρα του πρωταθλήματος (εκτός έδρας με Καλλιθέα στο γήπεδο Παραλίας Τζιτζιφιών το Σάββατο 16/12 στις 12:30).

Θυμίζουμε ότι την περασμένη σεζόν η Κ19 του ΟΦH αναδείχτηκε πρωταθλήτρια, ενώ πήραν «προαγωγή» για την πρώτη ομάδα οι Βαγγέλης Πλευράκης και Γιάννης Παναγιώτου.

Αναλυτικά η τοποθέτησή του Κρασανάκη:

«Διαθέτουμε ένα διαφορετικό, σε μεγάλο βαθμό, σύνολο από το περσινό. Πολύ πιο νεανικό, ακόμα και για τα δεδομένα του πρωταθλήματος, αλλά πιστεύουμε σε αυτά τα παιδιά και με στόχο να γινόμαστε κάθε μέρα καλύτεροι για να φτάσουν κάποια στιγμή να χτυπήσουν την πόρτα της μεγάλης ομάδας, παίζοντας σωστό ποδόσφαιρο, θα πορευτούμε σε αυτό το πρωτάθλημα.

Για μας είναι πολύ σημαντικό το γεγονός ότι ξεκινάει, έστω και με αυτή τη μορφή, το πρωτάθλημα Κ19, ώστε τα παιδιά να έχουν την ευκαιρία να αγωνιστούν σε ένα ανάλογο ηλικιακά αλλά και αγωνιστικά πρωτάθλημα.

Όλο αυτό το καιρό έχουμε δουλέψει αρκετά γι' αυτό και είμαι πολύ ευχαριστημένος με την δουλειά, αλλά και τη διάθεση των παιδιών. Το βασικό είναι να έχουμε υγεία και όλα θα πάνε καλά».

[googlead][/googlead]

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep