«Ομάδα που θα διακριθεί…»

Για την πρόκληση του πρωταθλήματος Νέων της Football League μίλησε ο τεχνικός της ομάδας Κ19 του Εργοτέλη, Βασίλης Πλεσίτης. 

[googlead][/googlead]

Το πρωτάθλημα Νέων της Football League βρίσκεται προ των πυλών και ο Βασίλης Πλεσίτης μίλησε για τους στόχους της ομάδας του. Ο τεχνικός του Εργοτέλη με δήλωσή του στην επίσημη ιστοσελίδα των Κρητικών, τόνισε αρχικά: 

«Έχουμε μπροστά μας 18 παιχνίδια. Στόχος μας είναι να παρουσιάσουμε μια ανταγωνιστική ομάδα που θα διακριθεί παίζοντας καλό ποδόσφαιρο. Βέβαια το πιο σημαντικό για μας τους προπονητές είναι, ότι μέσα από αυτά τα παιχνίδια, έχουμε την δυνατότητα να αξιολογήσουμε το ατομικό επίπεδο των παιχτών μας και να τους βελτιώσουμε. Εύχομαι μέσα από αυτή την διαδικασία, να προκύψουν νέοι παίχτες ικανοί να σταδιοδρομήσουν σε επαγγελματικό επίπεδο, κάνοντας το όνειρό τους πραγματικότητα.» 

Στην συνέχεια πρόσθεσε: « Είμαι ιδιαίτερα ικανοποιημένος που είμαι μέλος ενός νέου πρότζεκτ. Γίνεται μια νέα και σημαντική προσπάθεια η οποία έχει ως επίκεντρο τον νέο ταλαντούχο ποδοσφαιριστή. Ο Εργοτέλης παραδοσιακά είναι σωματείο που δίνει την ευκαιρία σε νέους παίχτες να αναδείξουν το ταλέντο τους. Είναι κάτι εξάλλου που την προηγούμενη 15ετία πέτυχε σε υψηλό βαθμό, με αποτέλεσμα πολλοί παίχτες από την ακαδημία του Εργοτέλη να αγωνίζονται τώρα σε μεγάλες ομάδες της Ελλάδας και του εξωτερικού.»

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep