Διγκόζης τζούνιορ στην Κ19

Ο γιος του κόουτς Άγγελου Διγκόζη ενσωματώθηκε στην Κ19 της Δόξας - το μήνυμα του τεχνικού διευθυντή Νίκου Ιωσηφίδη και η έναρξη των προπονήσεων την Πέμπτη 2/11.

[googlead][/googlead]

Πέρα από τη σύσταση της ΠΑΕ η Δόξα Δράμας χρειάστηκε να επανδρώσει και ομάδα Κ19, μετά την ετροχρονισμένη άνοδό της στη Football League.

Ανάμεσα μάλιστα στους παίκτες που στελεχώνουν το τμήμα είναι ο Νίκος Διγκόζης, ο γιος του κόουτς της πρώτης ομάδας.

Οι προπονήσεις υπό τις οδηγίες του κόουτς Χρήστου Αθανασιάδη αρχίζουν την Πέμπτη 2/11 στο γήπεδο του Καλού Αγρού, ενώ την προηγούμενη μέρα πραγματοποιήθηκε η πρώτη συγκέντρωση των νεαρών ποδοσφαιριστών στα γραφεία της ΠΑΕ.

"Σας δίνουμε την ευκαιρία και με την κατάλληλη δουλειά από την πλευρά σας μπορείτε να κάνετε το όνειρο σας επάγγελμα. Στόχος μας είναι να επιλέγουμε τους δύο καλύτερους με βάση τις ανάγκες της ομάδας και να τους ανεβάζουμε στη μεγάλη ομάδα. Συνεπώς από εσάς εξαρτάται να πετύχετε αυτό που θέλετε" ήταν το μήνυμα που έστειλε ο τεχνικός διευθυντής της Δόξας Δράμας Νίκος Ιωσηφίδης παρόντος και του Άγγελου Διγκόζη.

Αμέσως μετά μίλησε ο προπονητής της ομάδας Χρήστος Αθανασιάδης καλωσορίζοντας τους νεαρούς «μαυραετούς» με ευχές για υγεία και καλή πορεία.

Προπονητής τερματοφυλάκων θα είναι ο βετεράνος τερματοφύλακας της Δόξας Πολυχρόνης Βεζυρίδης, ενώ υπεύθυνος του τμήματος ανέλαβε ο Σωτήρης Κλειδαράς.

Η 19αδα της Κ19

Το ρόστερ της Κ19 απαρτίζουν 19 παίκτες: Θεοδωρίδης Χρήστος, Βεζυρίδης Πρόδρομος, Καλλιμάνης Θόδωρος, Προκοπίου Κώστας, Αυγουστάκης Άγγελος, Παπαγεωργίου Βαγγέλης, Μακράκης Κυριάκος, Πούλας Μιχάλης, Κούτκας Στράτος, Διγκόζης Νίκος, Μαργαρίτης Κώστας, Λυκίδης Τάσος, Αντωνιάδης Άγγελος, Κορώνης Γιώργος, Παρασκευάς Στέργιος, Παπαδόπουλος Κοσμάς, Ανδρεάκης Δημήτρης, Μαυροβασίλης Σάββας, και Χατζηδημητρίου Αλέξανδρος.

 

Image Gallery


Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep