Logo
Print this page

Δύο μεταγραφές, οκτώ προαγωγές

Ποια είναι τα νέα πρόσωπα στην Κ19 του ΟΦΗ.

Η Κ19 του ΟΦΗ, που καλείται να υπερασπιστεί τον τίτλο της σεζόν 2016-17, προχώρησε σε δύο μεταγραφές και οκτώ προαγωγές.

Αναλυτικά η ενημέρωση της ομάδας: "Η καλή δουλειά που γίνεται στις υποδομές του ΟΦΗ, φέρνει και τα ανάλογα αποτελέσματα. Οκτώ παιδιά από τον ΟΦΗ ’94, πήραν φέτος «προαγωγή» για την ομάδα Κ19 του ΟΦΗ, με όνειρα και φιλοδοξίες κάποια από αυτά τα παιδιά να μπορέσουν να κάνουν το βήμα για την πρώτη ομάδα.

Ο ΟΦΗ θα συνεχίσει να δείχνει εμπιστοσύνη στα δικά του παιδιά με την ευχή κάθε χρόνο, όλο και περισσότερα παιδιά απο τις υποδομές του ΟΦΗ, να κάνουν πράξη το όνειρο τους και να περνάνε την πόρτα της πρώτης ομάδας.

Τα 8 παιδιά που έχουν επιλεγεί από τον ΟΦΗ ’94 και θα είναι μέλη της Κ19 του ΟΦΗ είναι τα παρακάτω: Μιχάλης Μαρινάκης, Χάρης Κουγιουμουτζής, Αντώνης Κουρίνος, Θανάσης Τζωρτζάκης, Βαγγέλης Νοικοκυράκης, Κωσταντίνος Καλαιτζάκης, Βαγγέλης Ζερβάκης, Αλκιβιάδης Βολτυράκης.

Παράλληλα στην Κ19 του ΟΦΗ αποκτήθηκαν με μεταγραφή και δυο ακόμη παίκτες: ο Νεκτάριος Αζίζι (από ΠΑΟΚ) και ο Νικόλαος Κορνάρος (από τον ΟΦ Ιεράπετρας).

*Φιλικό παιχνίδι με τον ΠΑΟ Κρουσώνα δίνει την Κυριακή (7 μ.μ.) η Κ19 του ΟΦΗ".

[googlead][/googlead]

 

Copyrights © footballleaguenews.gr - Supported by redpanda.gr