"Φωτιές" στο β' μέρος

Η Κ19 του ΟΦΗ συνέτριψε 7-0 την ομάδα του Λίντο με 6 γκολ στο δεύτερο ημίχρονο.

Δείγμα... παραγωγικότατο! Η Κ19 του ΟΦΗ συνέτριψε 7-0 την ομάδα του Λίντο σε φιλικό παιχνίδι σκοράροντας 6 φορές στο δεύτερο ημίχρονο.

Το σκορ άνοιξε ο Αζίζι στο 28’ και στην επανάληψη η ομάδα πετούσε "φωτιές" με τους Νοικοκυράκη (2 γκολ), Κουράκη (2), Περδίκη και Κορνάρο.

Σχολιάζοντας την εμφάνιση της ομάδας του, ο κόουτς Βασίλης Κρασανάκης ανέφερε στην επίσημη σελίδα της ΠΑΕ: «Είχαμε καλή εικόνα και έμεινα ικανοποιημένος από τα παιδιά. Στο πρώτο ημίχρονο δεν ξεκινήσαμε καλά, αλλά στο δεύτερο είχαμε τα στοιχεία που θέλω. Πιέσαμε ψηλά, κερδίσαμε μπάλες και βγήκαμε πολλές φορές στην επίθεση, ενώ είχαμε και αποτελεσματικότητα. Παράλληλα δεν απειληθήκαμε καθ’ όλου. Συνεχίζουμε τη δουλειά μας και έχουμε ακόμη πολύ δρόμο μπροστά μας».

Κ19 ΟΦΗ: Νίκολας Σλίγιεπακ, Περδίκης, Λαγουδάκης, Τζωρτζάκης, Κουρίνος, Λαμπριανίδης, Κορνάρος, Καλαϊτζάκης, Σταυρακάκης, Κοκολογιάννης, Αζίζι.

Στο δεύτερο ημίχρονο έπαιξαν οι: Βαρδάκης, Ξενοκτιστάκης, Ζερβάκης, Ρουσάκης, Κουγιουμτζής, Σουρνάκης, Μαρινάκης, Μπελαδάκης, Νοικοκυράκης, Κουράκης.

[googlead][/googlead]

Last modified onΔευτέρα, 04 Σεπτέμβριος 2017 13:33

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep