Ξεκίνησε η Κ19 του ΟΦΗ

Την πρώτη προπόνηση παρακολούθησε και ο Φώτης Τσάλος, που θα παραθέσει γεύμα στην ομάδα.

Με οδηγό την περσινή σεζόν όπου η Κ19 του ΟΦΗ κατέκτησε το πρωτάθλημα Νέων στη Football League, ξεκίνησε την Παρασκευή (11/8) η προετοιμασία των «ασπρόμαυρων» ενόψει της νέας σεζόν.

Η πρώτη προπόνηση πραγματοποιήθηκε στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο και το «παρών» έδωσε και ο πρόεδρος του συλλόγου, Φώτης Τσάλος, ο οποίος μάλιστα είχε δεσμευτεί πως θα παραθέσει το τραπέζι στην ομάδα στο εστιατόριο που διαθέτει στις Γούβες.

Ο προπονητής της Κ19, Βασίλης Κρασανάκης, που διαδέχθηκε στο «τιμόνι» τον Βασίλη Πλεσίτη, μίλησε στους παίκτες του, τονίζοντάς τους πως πρέπει να έχουν υψηλούς στόχους.  «Όποιος δεν έχει προσωπικό στόχο να παίξει στην πρώτη ομάδα του ΟΦΗ, δεν πρέπει να είναι εδώ» τους είπε. «Κάποιους από εσάς τους ξέρω, είστε καλοί αθλητές και καλοί χαρακτήρες. Πρέπει όλοι να έχετε υπομονή, επιμονή και σκληρή δουλειά. Αυτό είναι το τρίπτυχο της επιτυχίας. Oι ομάδες χτίζονται από τα καλά αποδυτήρια και από αυτό ξεκινάμε», τους είπε.

Επίσης το λόγο πήρε και ο γενικός αρχηγός της ομάδας, Μάριος Κολοβός, ο οποίος τους είπε πως «θέλω να έχετε αγάπη, υγεία και αφοσίωση σε αυτό που κάνετε. Εμείς θα είμαστε δίπλα σας, για να λύνουμε τα προβλήματα».

Ακόμα μίλησε και ο τεχνικός διευθυντής της Κ19 Του ΟΦΗ, Λευτέρης Πουπάκης, που υποστήριξε από την πλευρά του πως «το περσινό πρωτάθλημα είναι μια μεγάλη υποθήκη και πρέπει όλο να δουλέψουμε σκληρά για να επαναλάβουμε αυτό που πετύχαμε πέρσι».

Last modified onΠαρασκευή, 11 Αύγουστος 2017 21:23

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep