Logo
Print this page

Τέλος ο Πλεσίτης

Αποχώρησε ο προπονητής της Κ19 του ΟΦΗ.

Ο άνθρωπος που οδήγησε την Κ19 του ΟΦΗ στην κατάκτηση του πρωταθλήματος Νέων της Football League, ο Βασίλης ΠΛεσίτης δεν θα συνεχίσει στον πάγκο των «ασπρόμαυρων».

Ο έμπειρος τεχνικός με ανακοίνωσή του έκανε γνωστό ότι αποχωρεί από την τεχνική ηγεσία για προσωπικούς λόγους, ευχαριστώντας παράλληλα τους συνεργάτες του για τη βοήθειά τους και μοιράζοντας μπράβο στους παίκτες του για την προσπάθειά τους παρά τις δυσκολίες. Τέλος ευχήθηκε η ΠΑΕ να ανακτήσει γρήγορα «την χαμένη της αίγλη, γιατί όχι μόνο η Κρήτη αλλά  όλο το Ελληνικό ποδόσφαιρο έχει ανάγκη έναν δυνατό και υγιή ΟΦΗ».

Αναλυτικά:«Ύστερα από ένα χρόνο παρουσίας μου ως προπονητής της ομάδας  Κ19 του Ο.Φ.Η. και αποχωρώντας από αυτήν για προσωπικούς λόγους, αισθάνομαι την ανάγκη να ευχαριστήσω  τους δύο στενούς μου συνεργάτες, Κο Λευτέρη Πουπάκη και Άλκη Πλουσή  για την καθημερινή τους βοήθεια στην εύρυθμη λειτουργία της ομάδας.

Ένα μεγάλο μπράβο στους νεαρούς ποδοσφαιριστές μας, οι οποίοι παρά τις δυσκολίες που προέκυψαν κατά την διάρκεια της χρονιάς, έμειναν προσηλωμένοι στην επίτευξη των στόχων της ομάδας, άλλωστε για αυτούς πιστεύω ακράδαντα ότι τα καλύτερα  έρχονται, αρκεί να συνεχίσουν με αμείωτο ζήλο την καθημερινή τους προσπάθεια στο γήπεδο για βελτίωση και εξέλιξη, ως ποδοσφαιριστές και ως άνθρωποι.

Θα ήθελα επίσης να ευχηθώ στην Π.Α.Ε. ΟΦΗ, γρήγορα να ανακτήσει την χαμένη της αίγλη, γιατί όχι μόνο η Κρήτη αλλά  όλο το Ελληνικό ποδόσφαιρο έχει ανάγκη έναν δυνατό και υγιή  Ο.Φ.Η».

 

Last modified onΠέμπτη, 20 Ιούλιος 2017 17:18
Copyrights © footballleaguenews.gr - Supported by redpanda.gr