Logo
Print this page

«Στόχος μας η πρώτη ομάδα του ΟΦΗ»

Παναγιώτης Νηστικάκης και Κρις Ξενοκτιστάκης μιλάνε για την κατάκτηση του τίτλου από την Κ19 του ΟΦΗ αλλά και για τα όνειρα τους

Οι Παναγιώτης Νηστικάκης και Κρις Ξενοκτιστάκης ήταν δύο από τους μεγάλους πρωταγωνιστές της φετινής πορείας της ομάδας Κ19 του ΟΦΗ προς τον τίτλο. Αμφότεροι φιλοξενήθηκαν στον «ΚΡΗΤΗ TV» και μίλησαν, τόσο για τον τελικό απέναντι στον Άρη, όσο και συνολικά για την φετινή πορεία της ομάδας, αλλά και τα όνειρα τους, από εδώ και πέρα.

Αναλυτικά: 

Π. Νηστικάκης: «Σίγουρα ζήσαμε την Κυριακή ένα συναίσθημα που μπορώ να το χαρακτηρίσω πρωτόγνωρο! Ήταν πάρα πολύ σπουδαίο για εμάς, για την ομάδα και καθένα ξεχωριστά! Είμαι χαρούμενος αλλα όχι μόνο για την επιτυχία! Είμαι και γιατί πιστεύω πως συνολικά σαν ομάδα αλλά και κάθε παιδί ξεχωριστά δείξαμε πως μέσα από αυτή την ομάδα και τη διαχείριση που θα γίνει μπορούν να υπάρξουν παιδιά που θα παίξουν στην πρώτη ομάδα του ΟΦΗ. Και κακά τα ψέμματα! Ο μεγάλος στόχος μας είναι η πρώτη ομάδα και ποδοσφαιρικό όνειρο η Εθνική Ελλάδος...»

Κρ. Ξενοκτιστάκης: «Συμφωνώ πως πετύχαμε κάτι σημαντικό, ένα παραπάνω για την ποδοσφαιρική μας εξέλιξη! Όλοι στοχεύουμε να παίξουμε μια μέρα στην πρώτη ομάδα του ΟΦΗ και με την καλή έννοια υποχρεώσαμε με την επιτυχία μας τους ανθρωπους της ομάδας μας να ρίξουν ακόμα περισσότερο το βλέμμα τους πάνω μας! Από τότε που κερδίσαμε τον ημιτελικό σκεφτόμαστε μόνο την κούπα...»

[googlead][/googlead]

Last modified onΤετάρτη, 28 Ιούνιος 2017 11:17
Copyrights © footballleaguenews.gr - Supported by redpanda.gr