Στον τελικό των Νέων ο Άρης

Οι «κίτρινοι» κέρδισαν με 3-2 την Καλλιθέα και προκρίθηκαν στον τελικό των Νέων της Football League.

Στον Άρη κατέληξε το δεύτερο εισιτήριο για τον τελικό του πρωταθλήματος Νέων της Football League. Η ομάδα της Θεσσαλονίκης επικράτησε με 3-2 στο Δημοτικό Στάδιο Καρδίτσας του αθηναϊκού σωματείου και πήρε την πρόκριση στον τελικό, όπου θα αντιμετωπίσει τον ΟΦΗ, που κέρδισε τα Τρίκαλα.

Στο πρώτο ημίχρονο ο Άρης ήταν εμφανώς καλύτερος, με την Καλλιθέα από την άλλη να είναι επικίνδυνη στις αντεπιθέσεις, αλλά να δείχνει ότι έχει πρόβλημα στα τελειώματά της. Οι «κίτρινοι» πήραν διαφορά δύο τερμάτων μέσα σε δύο λεπτά, όταν στο 21’ Μπουλγκουρίδης άνοιξε το σκορ με εκτέλεση πέναλτι, ενώ ο ίδιος παίκτης διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του στο 23’ με απευθείας εκτέλεση φάουλ. Στο 35’ ο Πατσιάβας έκανε το 3-0, ωστόσο τέσσερα λεπτά αργότερα ο Σχίζας μείωσε σε 3-1 για τους τυπικά φιλοξενούμενους.

Στο δεύτερο ημίχρονο η Καλλιθέα ανέβασε ρυθμούς και πίεσε για γκολ. Στο 59’ μάλιστα ακυρώθηκε τέρμα του Ζεζάι έπειτα από υπόδειξη του επόπτη Στεφανή, που έδειξε ότι ο παίκτης ήταν σε θέση οφσάιντ. Στο 83’ ο Γκέσι έκανε το 3-2 για την ομάδα του Σωτήρη Τζουμερκιώτη, ωστόσο το γκολ αυτό δεν έφτασε για την Καλλιθέα να διεκδικήσει την πρόκριση στον τελικό. Το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή βρήκε τους ανθρώπους της Καλλιθέας να φωνάζουν για λάθος υποδείξεις, ωστόσο αξίζει να σημειωθεί ότι τα μέλη και των δύο ομάδων κατευθύνθηκαν αγκαλιασμένα στα αποδυτήρια.

Κ19 ΑΡΗΣ- Κ19 ΚΑΛΛΙΘΕΑ 3-2

ΣΚΟΡΕΡ: 21’, 23’ Μπουλγκουρίδης, 35’ Πατσιάβας – 39’ Σχίζας, 83’ Γκέσι

Κ19 ΑΡΗΣ (Πασχάλης Μελισσάς): Μάντζαρης, Πολυχρόνου, Καραΐσκος, Λιάτσης, Γιάντσιος, Πότσι Άνιο, Μπουλγκουρίδης, Κλιγγόπουλος, Καλούδης (97' Μπινίκος), Πατσιάβας (64' Ανδρεάκος), Ιγνατιάδης (90' Καλίδης).

Κ19 ΚΑΛΛΙΘΕΑ (Σωτήρης Τζουμερκιώτης): Κορωνάκης, Χαλίλι (87’ Μαχμούτας), Βαλοτάσιος (46' Ούγκρης), Σχίζας, Ζεζάι, Κατσίκας (76’ Οικονόμου), Μιχαλακόπουλος, Κόττας, Γκέσι, Τουρούκης, Ξένος (69’ Λαζαρίδης).

Διαιτητής: Μπεκιάρης (Καρδίτσας)
Βοηθοί: Στεφανής, Παπαλίτσας (Καρδίτσας).

Η ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ

98’ Τέλος αναμέτρησης. Άρης-Καλλιθέα 3-2.

97’ Αλλαγή για τον Άρη. Βγήκε ο Καλούδης και μπήκε ο Μπινίκος.

90’ Αλλαγή για τον Άρη. Βγήκε ο Ιγνατιάδης και πέρασε ο Καλίδης.

89' Αρκετά νεύρα στο παιχνίδι με την Καλλιθέα να δείχνει να μην πιέζει τόσο.

87’ Αλλαγή για την Καλλιθέα. Βγήκε ο Χαλίλι και μπήκε ο Μαχμούτας.

83’ ΓΚΟΛ για την ΚΑΛΛΙΘΕΑ. Ο Γκέσι βρέθηκε μέσα στην περιοχή και με ψυχραιμία πλάσαρε τον Μάντζαρη για το 3-2.

77’ Εκτέλεση φάουλ του Τουρούκη. Επικράτησε σύγχυση στα καρέ του Άρη, ο Ζεζάι έκανε το σουτ, αλλά η μπάλα πέρασε δίπλα από το δεξί δοκάρι του Μάντζαρη.

76’ Αλλαγή για την Καλλιθέα. Βγήκε ο Κατσίκας και μπήκε ο Οικονόμου.

69’ Αλλαγή για την Καλλιθέα. Στη θέση του Ξένου μπήκε ο Λαζαρίδης.

64’ Αλλαγή για τον Άρη. Βγήκε ο Πατσιάβας και μπήκε ο Ανδρεάκος.

59’ Εκτέλεση φάουλ του Τουρούκη, ο Ζεζάι με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα αλλά ακυρώθηκε το γκολ, με τον επόπτη να υποδεικνύει τον παίκτη σε θέση οφσάιντ. Διαμαρτυρήθηκαν οι παίκτες της Καλλιθέας.

55’ Κίτρινη κάρτα ο Πατσιάβας.

54’ Φάουλ για την Καλλιθέα έξω από περιοχή. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Γκέσι, με την μπάλα να περνά δίπλα από την εστία του Μάντζαρη.

53’ Κίτρινη κάρτα στον Πότσι.

46’ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΗΜΙΧΡΟΝΟ.

45’ ΤΕΛΟΣ ΗΜΙΧΡΟΝΟΥ.

39’ ΓΚΟΛ για την ΚΑΛΛΙΘΕΑ. Ο Μιχαλακόπουλος έκανε το γύρισμα μέσα στην περιοχή και ο Σχίζας με προβολή μείωσε σε 3-1.

35’ ΓΚΟΛ για τον ΑΡΗ. Ο Μπουλγκουρίδης έκανε το γυρισμα. ο Καλούδης επιχείρησε την προβολή, αλλά απέκρουσε ο Κορωνάκης. Στη συνέχεια δημιουργήθηκε σύγχυση στα καρέ της Καλλιθέας την οποία και εκμεταλλεύτηκε ο Πατσιάβας, που πέτυχε το 3-0. Έντονες διαμαρτυρίες από τους παίκτες της Καλλιθέας, που φωνάζουν για επιθετικό φάουλ του σκόρερ του Άρη.

31’ Κίτρινη κάρτα στον Ζεζάι.

28’ Η Καλλιθέα βγήκε στην αντεπίθεση με τον Μιχαλακόπουλο, ωστόσο άργησε να κάνει την σέντρα, πέρασε στη συνέχεια τον τερματοφύλακα, έκανε το γύρισμα και ο Γκέσι που έπιασε την κεφαλιά, έστειλε την μπάλα ελάχιστα άουτ.

23’ ΓΚΟΛ για τον ΑΡΗ. Ο Μπουλγκουρίδης με μακρινή απευθείας εκτέλεση φάουλ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Κορωνάκη, ο οποίος την ακούμπησε αλλά δεν μπόρεσε να αλλάξει την πορεία της.

21’ ΓΚΟΛ για τον ΑΡΗ. Ο Ιγνατιάδης μπήκε στην περιοχή, ανατράπηκε από τον Κατσίκα και ο διαιτητής έδειξε την άσπρη βούλα και την κίτρινη κάρτα στον παίκτη της Καλλιθέας, Την εκτέλεση ανέλαβε ο Μπουλγκουρίδης, ο οποίος έκανε το 1-0 για τους «κίτρινους».

17' Επικίνδυνο γύρισμα του Πατσιάβα μέσα στην περιοχή, μάζεψε ο Κορωνάκης.

14' Ο Άρης έχει την υπεροχή, αλλά προς το παρόν η Καλλιθέα έχει την καλύτερη στιγμή στο παιχνίδι.

8' Ο Γκέτζι μπήκε στην περιοχή, πλάσαρε, αλλά η μπάλα κατέληξε στην εξωτερική πλευρά των διχτύων.

1' Γύρισμα του Πατσιάβα μέσα στη μεγάλη περιοχή, απομάκρυναν οι αμυντικοί πριν φτάσει η μπάλα στον Μπουλγκουρίδη.

1' Ξεκίνησε η αναμέτρηση.

Κ19 ΑΡΗΣ (Πασχάλης Μελισσάς): Μάντζαρης, Πολυχρόνου, Καραΐσκος, Λιάτσης, Γιάντσιος, Πότσι Άνιο, Μπουλγκουρίδης, Κλιγγόπουλος, Καλούδης, Πατσιάβας, Ιγνατιάδης.

Κ19 ΚΑΛΛΙΘΕΑ (Σωτήρης Τζουμερκιώτης): Κορωνάκης, Χαλίλι, Βαλοτάσιος, Σχίζας, Ζεζάι, Κατσίκας, Μιχαλακόπουλος, Κόττας, Γκέσι, Τουρούκης, Ξένος.

Διαιτητής: Μπεκιάρης (Καρδίτσας)
Βοηθοί: Στεφανής, Παπαλίτσας (Καρδίτσας)

[googlead][/googlead]

Last modified onΤρίτη, 20 Ιούνιος 2017 09:45

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep