Ο ΟΦΗ στον τελικό των Νέων

Η Κ19 του ΟΦΗ επικράτησε των Τρικάλων στα πέναλτι (4-1) και πήρε την πρόκριση για τον τελικό του πρωταθλήματος Νέων, αφού κανονική διάρκεια και παράταση τελείωσαν 1-1.

Ο ΟΦΗ είναι ο νικητής του πρώτου ημιτελικού του πρωταθλήματος Νέων που έγινε το Σάββατο (17/6) το απόγευμα στο γήπεδο του Αγίου Δημητρίου. Η ομάδα της Κρήτης βρέθηκε πίσω στο σκορ με το πέναλτι που εκτέλεσε στο 51ο λεπτό ο Καρίκι, αλλά στη συνέχεια το πάλεψε, βγήκε μπροστά και με ένα τυχερό γκολ του Κοντογιάννη στο 73ο λεπτό έφτασε στην ισοφάριση και στη συνέχεια πήρε την πρόκριση στα πέναλτι. 

Η ομάδα των Τρικάλων μπορεί να ήταν καλύτερη στο μεγαλύτερο διάστημα της αναμέτρησης, αλλά αυτό που μέτρησε τελικά ήταν η σωστή αντίδραση του ΟΦΗ μετά το γκολ που δέχθηκε και η ψυχραιμία του Παπαδάκη στα πέναλτι που με δύο επεμβάσεις στις δύο πρώτες εκτελέσεις έκοψε τον αέρα των Τρικάλων και ουσιαστικά έδωσε την πρόκριση στην ομάδα του. 

ΤΡΙΚΑΛΑ - ΟΦΗ 1-1 (1-4 πεν.)

ΣΚΟΡΕΡ: 51' Καρίκι - 73' Κοντογιάννης 

Κ19 ΑΟ ΤΡΙΚΑΛΑ (Δημήτρης Ζήκος): Βουτσελάς, Μανώλης (110' Τσομπανίδης), Δράμπαλης, Παπουτσάκης, Τσιμπούκας, Καρίκι, Τοπτίδης, Σκίλα, Παρθένης (89' Παπανικολάου), Κατσαντώνης, Βαγενάς (82' Σικόλας).

Κ19 ΟΦΗ (Βασίλης Πλεσίτης): Παπαδάκης, Κοκολογιάννης, Λαγουδάκης, Νηστικάκης, Ξενοκτιστάκης (63' Ρουσσάκης), Κοντογιάννης, Κομνηνός (92' Λαμπριανίδης), Κουράκης (70' Σταυρακάκης), Σουρνάκης, Ρεμούνδος, Περδίκης.

ΤΟ LIVE THΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣΗΣ

Ο ΟΦΗ ΣΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΝΕΩΝ 

ΡΕΜΟΥΝΔΟΣ (ΟΦΗ) ΓΚΟΛ 1-4 

ΤΟΠΤΙΔΗΣ (ΤΡΙΚΑΛΑ) ΓΚΟΛ 1-3 

ΠΕΡΔΙΚΗΣ (ΟΦΗ) ΓΚΟΛ 0-3 

ΣΚΙΛΑ (ΤΡΙΚΑΛΑ) ΑΠΟΚΡΟΥΣΗ 0-2 

ΣΟΥΡΝΑΚΗΣ (ΟΦΗ) ΓΚΟΛ 0-2 

ΚΑΡΙΚΙ (ΤΡΙΚΑΛΑ) ΑΠΟΚΡΟΥΣΗ 0-1 

ΚΟΝΤΟΓΙΑΝΝΗΣ (ΟΦΗ) ΓΚΟΛ 0-1

ΔΙΑΔΙΑΚΑΣΙΑ ΠΕΝΑΛΤΙ 

120' ΤΕΛΟΣ ΠΑΡΑΤΑΣΗΣ - Ακολουθούν πέναλτι

118' ΚΙΤΡΙΝΗ κάρτα στον Καρίκι των Τρικάλων.

110' ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΤΑ ΤΡΙΚΑΛΑ - Τσομπανίδης αντί Μανώλη

109' Ο Σουρνάκης μπήκε στην περιοχή των Τρικάλων, έκανε το σουτ που κόντραρε στους αμυντικούς και ο τερματοφύλακας του ΑΟΤ πρόλαβε την μπάλα πριν βγει κόρνερ. 

106' ΕΝΑΡΞΗ ΔΕΥΤΕΡΟΥ ΜΕΡΟΥΣ ΠΑΡΑΤΑΣΗΣ 

105' ΗΜΙΧΡΟΝΟ ΠΑΡΑΤΑΣΗΣ 

102' Εκτέλεση κόρνερ από αριστερά για τον ΟΦΗ, κεφαλιά στην περιοχή από τον Νηστικάκη, η μπάλα στα χέρια του τερματοφύλακα των Τρικάλων. 

100' Η ομάδα των Τρικάλων είναι εκείνη που ασκεί περισσότερη πίεση στην περιοχή του ΟΦΗ και ψάχνει το δεύτερο γκολ. 

95' Ο Τοπτίδης προσπάθησε να ξεγελάσει τον τερματοφύλακα του ΟΦΗ με εκτέλεση κόρνερ, αλλά η μπάλα πέρασε λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι. 

92' ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΦΗ - Λαμπριανίδης αντί Κομνηνού

ΕΝΑΡΞΗ ΠΑΡΑΤΑΣΗΣ 

ΤΕΛΟΣ ΚΑΝΟΝΙΚΗΣ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ - ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΠΑΡΑΤΑΣΗ 

89' ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΤΑ ΤΡΙΚΑΛΑ - Παπανικολάου αντί Παρθένη

82' ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΤΑ ΤΡΙΚΑΛΑ Σικόλας αντί Βαγενά 

73' ΓΚΟΛ 1-1 Ο Κοντογιάννης έκανε το σουτ έξω από την περιοχή, η μπάλα χτύπησε σε λακούβα στην μεγάλη περιοχή, άλλαξε πορεία και κατέληξε στα δίχτυα.  

70' ΔΕΥΤΕΡΗ ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΦΗ - Σταυρακάκης αντί Κουράκη

68' Ο ρυθμός της αναμέτρησης έχει πέσει αρκετά μετά το γκολ, με την ομάδα των Τρικάλων να προσπαθεί να μείνει ψηλά και τον ΟΦΗ να ψάχνει τρόπο να φτάσει στην ισοφάριση. 

63' ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΦΗ - Ρουσσάκης αντί Ξενοκτιστάκη 

60' Ξεκίνησε η βροχή στο γήπεδο του Αγίου Δημητρίου, η οποία αυξάνει τα επίπεδα υγρασίας και κάνει πιο δύσκολο το έργο των ποδοσφαιριστών που ήδη έπαιζαν σε κακές συνθήκες.

57' Γύρισμα του Κατσαντώνη στην περιοχή του ΟΦΗ, ο Τοπτίδης δεν κατάφερε να πιάσει καλά την κεφαλιά και έδιωξαν οι αμυντικοί. 

51' ΓΚΟΛ 1-0 Ο Καρίκι ανέλαβε την εκτέλεση του πέναλτι και έστειλε την μπάλα στο κέντρο της εστίας. 

50' ΠΕΝΑΛΤΙ ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΤΡΙΚΑΛΩΝ - Το κέρδισε ο Παρθένης σε μαρκάρισμά του από τον Ξενοκτιστάκη. 

ΕΝΑΡΞΗ ΔΕΥΤΕΡΟΥ ΜΕΡΟΥΣ ΧΩΡΙΣ ΑΛΛΑΓΕΣ

ΤΕΛΟΣ ΗΜΙΧΡΟΝΟΥ

45' Ο Παρθένης εκμεταλλεύθηκε αδράνεια της άμυνας του ΟΦΗ και έβγαλε μόνο στο σημείο του πέναλτι τον Βαγενά, αλλά το σουτ του τελευταίου έφυγε πάνω από τα δοκάρια του Παπαδάκη. 

42' Πολύ ωραία προσπάθεια του Κατσαντώνη από αριστερά, μπήκε στην περιοχή, αλλά δεν κατάφερε να γυρίσει την μπάλα που έφυγε κόρνερ μετά από παρέμβαση αμυντικού του ΟΦΗ. 

39' ΚΙΤΡΙΝΗ κάρτα στον Παπουτσάκη. 

34' Εξαιρετικός συνδυασμός Κατσαντώνη - Παρθένη και Μανώλη που έκανε το σουτ μέσα από την περιοχή με την μπάλα να περνά ελάχιστα έξω από την εστία του ΟΦΗ. 

32' Αντεπίθεση του ΑΟ Τρίκαλα, σουτ του Τοπτίδη, η μπάλα κοντράρει σε αμυντικό και φεύγει κόρνερ. 

30' Οι ποδοσφαιριστές του ΟΦΗ έχουν ανεβάσει την απόδοσή τους, είναι σαφώς πιο επιθετικοί από τα πρώτα 25 λεπτά που ο ΑΟ Τρίκαλα είχε τον έλεγχο του αγώνα. 

22' Ο Βαγενάς προσπάθησε να «κρεμάσει» τον τερματοφύλακα των Τρικάλων Βουτσελά, αλλά η μπάλα πέρασε δίπλα από την εστία. 

20' σουτ αρκετά μέτρα έξω από την περιοχή του ΟΦΗ από τον Καρίκι, η μπάλα πέρασε πάνω από την εστία. 

14' Ο Τοπτίδης πήρε ωραία μπαλιά στην πλάτη της άμυνας, βρέθηκε μόνος στην περιοχή, αλλά βγήκε σωστά στα πόδια του ο τερματοφύλακας του ΟΦΗ, Παπαδάκης, και έσωσε την εστία του. 

10' Κύλησαν τα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης χωρίς μέχρι τώρα κάποια ιδιαίτερη φάση. 

1' Έναρξη του αγώνα.

Κ19 ΑΟ ΤΡΙΚΑΛΑ (Δημήτρης Ζήκος): Βουτσελάς, Μανώλης (110' Τσομπανίδης), Δράμπαλης, Παπουτσάκης, Τσιμπούκας, Καρίκι, Τοπτίδης, Σκίλα, Παρθένης (89' Παπανικολάου), Κατσαντώνης, Βαγενάς (82' Σικόλας).

Κ19 ΟΦΗ (Βασίλης Πλεσίτης): Παπαδάκης, Κοκολογιάννης, Λαγουδάκης, Νηστικάκης, Ξενοκτιστάκης (63' Ρουσσάκης), Κοντογιάννης, Κομνηνός (92' Λαμπριανίδης), Κουράκης (70' Σταυρακάκης), Σουρνάκης, Ρεμούνδος, Περδίκης.

Διαιτητής: Βλάχος (Αν. Αττικής)
Βοηθοί: Γουρνιάς, Κάλλης (Αν. Αττικής)

[googlead][/googlead]

Last modified onΚυριακή, 18 Ιούνιος 2017 01:40

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep